Filter

Merk

Collectie

Kleur


Maat


Toepassing


Materiaal


Eigenschap

MVO keurCategorie

Wasvoorschriften
Duurzame T-Shirts

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Tricorp T-shirt 100% katoen Art: TT2000B3XL
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Duurzame T-Shirts

T-Shirts zijn op verscheidende manieren te stijlen. Zo kunt u voor een casual look gaan, maar ook voor een zakelijke en professionele look. Bij Carel Lurvink vindt u duurzame T-shirts in verschillende soorten en maten.

We bieden duurzame T-shirts van het merk Tricorp. Dit is een gewaardeerd merk dat kleding produceert voor werk in verschillende branches. Zo zit er voor elke professional of andere consument wel iets bij. Door het gebruik van een natuurlijke en circulaire productie mag de kleding duurzaam en maatschappelijk verantwoord worden genoemd. De kleding heeft erdoor ook MVO-Keurmerken verdiend. Zo beschikken de duurzame T-shirts van Tricorp in ons assortiment over de keurmerken Fair Wear en Öko-Tex.

Fair Wear staat voor het verbeteren van de werkomstandigheden in de textielindustrie. De rechten van werknemers worden beschermd door deze Foundation. Öko-Tex streeft naar het verminderen van het gebruik van schadelijke stoffen in de kledingindustrie, waarmee ook de gezondheid van de consument in acht wordt genomen.

Assortiment duurzame T-Shirts

Ons assortiment beschikt over veel opties. Bij Carel Lurvink bieden we duurzame T-Shirts met korte en met lange mouw, met verschillende halzen en kragen en in verschillende kleuren. Zo kunt u kiezen uit de kleuren blauw, geel, grijs, groen, khaki, oranje, paars, rood, roze, turquoise, wit en zwart. Het geeft u de optie om op te vallen of juist neutraal te kleden, goed aan te sluiten op uw sector of werkomgeving, divers te kleden en veel te combineren.

Ook de pasvorm van het T-shirt kunt u zelf kiezen door de vele opties. Zo kunt u gaan voor een regular fit, een slim-fit, een T-shirt met V-hals, een T-shirt met borstzak of een T-shirt met lange mouw. Voor alle T-shirts geldt een sterke en hoge kwaliteit. Verder hebben alle shirts een soepele en eigentijdse pasvorm. Meer productspecificaties kunt u gemakkelijk lezen op onze webpagina. Mocht u het prettig vinden om de T-shirts in het echt te zien en ze te passen, dan heten wij u van harte welkom bij onze vestigingen in Enschede of Hilversum. Zowel online als offline staan wij voor u klaar om het perfecte T-shirt te vinden. U kunt contact opnemen met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of bel naar 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur