Filter

Merk

Kleur
MaatMateriaal
MVO keur


Duurzame polo's

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Tricorp poloshirt 180gr Art: PP180AGR2XL
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Duurzame polo’s

Er stijlvol en representatief uitzien kan gemakkelijk met een mooie polo. Polo’s komen voor in veel verschillende maten en stijlen. Zo kunt u gaan voor een polo met korte mouwen of lange mouwen, een polo met kraag of zonder kraag en een polo met meerdere kleuren of één kleur. Carel Lurvink beschikt over een ruim assortiment, maar ook over een specifiek assortiment duurzame polo’s.

De duurzame polo’s beschikken over de MVO-Keurmerken Fair Wear en Öxo-Tex. Fair Wear richt zich op het verbeteren van arbeidsomstandigheden in de textielindustrie en Öko-Tex richt zich op het verminderen van het gebruik van schadelijke stoffen die de gezondheid van de consument betreffen.

Het merk van de duurzame polo’s is Tricorp. Zij gebruiken natuurlijke stoffen in hun productie en verdienen mede daardoor de bovenstaande MVO-Keurmerken. Bovendien herbruiken ze die natuurlijke grondstoffen weer voor nieuwe producten of materialen. Gebruikte kleding van Tricorp kan dus goed gerecycled worden. Ons retourprogramma Carel Lurvink Recycle is daar uitermate geschikt voor. Op onze website kunt u hier meer over vinden.

Assortiment duurzame polo’s

Carel Lurvink beschikt over een breed assortiment. De duurzame polo’s zijn eigentijds, comfortabel en milieuvriendelijk geproduceerd. Ook zijn de polo’s kleur- en vormvast.
Hiernaast hebben alle producten specifieke (voordelige) eigenschappen. Zo heeft het Tricorp poloshirt bamboo/cooldry bijvoorbeeld een slim-fit, een hoge thermische werking en een goede ventilatie. Hierdoor zit dit model iets strakker om uw lichaam, maar blijft het comfortabel door de pasvorm en de eigenschappen met betrekking tot warmte en koelte.
Net als het Tricorp ROM88 poloshirt lange mouw hebben veel polo’s neck tape, knoopsluiting, zij-splitjes en manchetten. De zij-splitjes zorgen ervoor dat de polo een recht model heeft, dat erg modieus is. Buiten bovengenoemde eigenschappen is deze ROM88 gemaakt van 100% katoen. Dit zorgt voor hoge kwaliteit. Benieuwd naar de productspecificaties van de andere duurzame polo’s? Op onze webpagina kunt u gemakkelijk per product de eigenschappen bekijken.

Ons complete assortiment polo’s is net zo eenvoudig te vinden op onze website en biedt nog meer verscheidenheid. Wij staan voor u klaar als u ondersteuning wenst.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur