Filter

Merk

ModelCollectie


Kleur
Maat


Materiaal

Eigenschap

MVO keur


Categorie

Duurzame werkbroeken

( p. st.)
excl. btw
Tricorp Heren pantalon Art: CMT6000B44
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Tricorp worker pol/kat Art: TUB2000B42
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Duurzame werkbroeken

Iedereen wil als professional het beste uit hun werkdag kunnen halen. Veiligere en verbeterde werkomstandigheden zorgen hiervoor. De duurzame werkbroeken van Tricorp dragen daar aan bij. Tevens heeft de werkkleding geen negatieve invloed op het milieu.
De duurzame broeken hebben genoeg ruimte om werkattributen gemakkelijk bij u te dragen. Hierdoor kunt u efficiënt en eenvoudig uw werk uitvoeren, zonder vertragingen op te lopen. U hoeft niet langer te zoeken naar uw tools, maar u heeft deze gewoon bij u. Naast het efficiënter werken, werkt u ook milieuvriendelijker.
De werkkleding van Tricorp is dikwijls gemaakt van de stof Cordura. Door deze stof is de kleding opgewassen tegen intensief gebruik. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van Cordura in de kniestukken van de werkbroeken. Bij het maken van de werkbroeken zijn er duurzame, natuurlijke materialen gekozen. Hierdoor kunt u niet alleen veilig en verantwoord uw werk uitvoeren, maar u zet maatschappelijk verantwoord ondernemen ook op de kaart.

Aanbod van Carel Lurvink

Welke broek voor u de juiste is, kunt u vinden op onze webshop. U kunt hier namelijk gemakkelijk sorteren op de gewenste kleur, de gewenste maat, het gewenste materiaal, de gewenste MVO-keur en het gewenste model. Zoekt u bijvoorbeeld een jeans? Dan kunnen we een kort model of een lang aanbieden. Prefereert u de kleur blauw, grijs, kaki, wit of zwart? En is de gewenste stof van de broek denim, katoen, katoen - polyester, polyester of wol? Uiteraard staan onze adviseurs voor u klaar om met u mee te denken. Ook bent u (indien gewenst) welkom bij onze vestigingen in Enschede en Hilversum, waar onze medewerkers voor u klaar staan met het juiste productadvies. Hier kunnen we een passessie organiseren, zodat u verschillende duurzame werkbroeken kunt uitproberen.

Carel Lurvink biedt verschillende lengte- en breedtematen, waardoor u uw geschikte maat gegarandeerd kunt vinden. Sommige broeken bevatten een dubbele zoom voor extra lengte. Ook zijn er broeken met stretch voor extra draagcomfort. In ons assortiment kunt u verschillende stijlen broeken vinden, waardoor u voor verschillende (werk)gelegenheden een professionele en verantwoorde broek kunt dragen. Wij ontvangen u graag fysiek of online en bieden met genoegen hulp waar nodig. Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of bel naar 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur