Filter

Merk

KleurMaat

Materiaal

MVO keur

Duurzame overalls

( p. st.)
excl. btw

Duurzame overalls

Overalls beschermen een groot deel van het lichaam en de kleding eronder tegen vuil en gevaarlijke (vloei)stoffen. Dit maakt een overall goed geschikt voor werk in de industrie, maar een overall kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Bij Carel Lurvink vindt u duurzame overalls, geproduceerd met natuurlijke grondstoffen en onder goede arbeidsomstandigheden.

De overalls bevatten namelijk het MVO-Keurnerk Fair Wear. De Fair Wear Foundation zet zich in voor de werknemers in de kledingindustrie. Zo controleren ze de fabrieken en waarborgen ze de rechten van de werknemers.

Wij bieden u overalls van het merk Tricorp. Zij gebruiken een milieuvriendelijke, duurzame productie. Er wordt gekozen voor materialen met een lange levensduur, die veelal natuurlijk en recyclebaar zijn.

De samenwerking met deze merken en keuren zorgt ervoor dat wij een apart maatschappelijk verantwoord (MVO) assortiment kunnen bieden, met dus onder andere duurzame overalls.

Tricorp overalls

Een overall die wij leveren, is de Tricorp Amerikaanse overall. Deze overall is gemaakt van polyester en katoen. Dit model is uitermate geschikt voor werk in de industrie. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het elders te dragen. De schouders van de overall zijn te verstellen en daardoor past het kledingstuk altijd goed op elk lichaam. Dit komt ook door de elastische eigenschap van de overall. Verder beschikt de overall over omsloten kniezakken. Hierbij is het goed om te melden dat er kniekussens los bij ons verkrijgbaar zijn. U kunt deze op twee plekken van de overall plaatsen. De achterzak is evengoed afsluitbaar met een klep.

U kunt de overall zowel thuis als industrieel wassen. De wasvoorschriften worden bij de productspecificaties aangegeven.

De overall is in veel verschillende maten verkrijgbaar (van XS tot en met 5XL), waardoor er gegarandeerd een fijn passende overall voor verschillende lichaamstypes te vinden is. Bovendien heeft u ook nog keuze uit verschillende kleuren. Aarzel niet en neem zelf een kijkje bij onze overalls. Dit kan eenvoudig op onze website, maar ook bij onze vestiging in Enschede bent u welkom voor een passessie. Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of bel naar 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur