Filter

Merk

KleurMaat
Materiaal
MVO keur

Categorie

Duurzame softshell & werkjassen

Tricorp Heren colbert Art: CMC6000B44
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Tricorp Softshell jack Art: TSJ2000BXXS
( p. st.)
excl. btw

Duurzame softshell & werkjassen

Betrouwbare bescherming tegen alle weersomstandigheden garandeert u met het dragen van duurzame softshell en werkjassen. Met deze jassen kunt u veilig en verantwoord uw werk doen tijdens regen-, storm- of wintertijden. Natuurlijk zijn ze te vinden bij Carel Lurvink. Wij zorgen namelijk graag voor een veilige werkomgeving voor iedereen.

Waar wij bij Carel Lurvink ook naar streven, is het maatschappelijk verantwoord en duurzamer maken van de bedrijfswereld. Daarom slaan wij graag de handen ineen met merken die hier ook mee bezig zijn en beschikken over mooie keurmerken. We mogen deze jassen daarom duurzame softshell en werkjassen noemen. Ze dragen namelijk het merk Tricorp en het MVO-Keurmerk Fair Wear.
De jassen zijn circulair en recyclebaar door het productieproces van Tricorp. Zij besteden aandacht aan het beschermen van grondstoffen en herbruiken dan ook de verwerkte natuurlijke grondstoffen voor nieuwe materialen en producten. Fair Wear streeft naar verbeterde werkomstandigheden in de textielindustrie, waardoor we weten dat het een eerlijke en veilige productie is geweest voor alle betrokkenen. Het zijn dus zowel maatschappelijk verantwoorde als duurzame softshell en werkjassen.

Aanbod duurzame softshell en werkjassen

Elke jas is winddicht, waterafstotend en van hoge kwaliteit. Ook heeft elke jas een hoog draagcomfort. De softshell jassen zijn hiernaast ademend, verstelbaar aan de onderzijde en verstelbaar bij de manchetten. Dit maakt dat ze extra flexibel zijn en dat u comfortabel kunt bewegen. Verder hebben ze een ritssluiting met contrast, handige (binnen- en buiten)zakken en snoerdoorvoer. Het bi-color softshell jack is leverbaar in tien verschillende kleurcombinaties, zodat u aan kunt sluiten op uw sector of bedrijf en bovendien goed opvalt. Het andere (eenkleurige) softshell jack heeft aangebrachte reflectie piping, waardoor u extra goed zichtbaar bent. Het pilot jack heeft een afritsbare fleece voering, afneembare microfleece bij de kraag en ook de mouwen zijn afritsbaar. Zo is de jas gedurende het hele jaar, en dus tijdens verschillende weersomstandigheden, te dragen. Bovendien stoot het naast water ook vuil af. Hiernaast bieden we een heren colbert. De colbert heeft een modieuze pasvorm, handige (binnen- en buiten)zakken en een split op de rug. Zo vormt het makkelijk mee met uw lichaam en uw bewegingen.
Op onze webpagina zijn verdere productspecificaties gemakkelijk te bekijken. Neem gerust en kijkje en schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer u vragen heeft. Dit kan via 053 434 43 43 of via info@carellurvink.nl.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur