Filter

Merk

Collectie

Kleur

Maat


Materiaal


Eigenschap

MVO keur

Categorie

Duurzame jassen

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Tricorp midi parka Art: TMP2000BXXS
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Duurzame jassen

Een jas dient u warm te houden en te beschermen tegen barre, natte weersomstandigheden. De duurzame jassen van Tricorp zijn dan ook wind- en waterdicht, vuil- en waterafstotend en ze hebben bovendien een comfortabele pasvorm. Dankzij deze jassen kunt u met een gerust hart uw werkzaamheden uitvoeren, terwijl u beschermd wordt tegen slecht weer en goed opvalt. De reflectie piping op de duurzame jassen zorgt er namelijk voor dat u ook ’s nachts, bij schemering, bij mist en bij tegenlicht goed te zien blijft.

Het merk Tricorp maakt gebruik van natuurlijke grondstoffen, die ze ook weer herbruiken voor nieuwe materialen of producten. Er is dus sprake van een circulaire productie. De duurzame jassen van Tricorp beschikken bovendien over het MVO-Keurmerk Fair Wear. Deze stichting zorgt voor beschermde rechten van werknemers in de textielindustrie. Er is hierdoor sprake van een veilige, verantwoorde productie. Bij Carel Lurvink vinden we een bewuste bedrijfsvoering van groot belang en we zijn daarom trots op het duurzame assortiment.

Ons duurzame assortiment

Bij Carel Lurvink bieden wij duurzame kleding van hoge kwaliteit, met flexibiliteit en met draagcomfort. Uw veiligheid staat voorop, de kleding moet uw werkomstandigheden prettiger en geruster maken.

Naast onze duurzame jassen beschikken we over een breed assortiment, bestaande uit verschillende soorten kleding. Voor iedere professional zit er iets bij, want de kleding is geschikt voor veel verschillende branches en voor veel verschillende gelegenheden. Alle duurzame kleding is gemakkelijk terug te vinden in onze webshop. Ons duurzame assortiment bestaat naast kleding uit reinigingsproducten, werkschoenen, toiletinrichting, biologisch afbreekbaar bestek en biologisch afbreekbare afvalzakken. We maken de stap naar het bewuster en duurzamer consumeren dus erg gemakkelijk voor u. 

Eigenschappen duurzame jassen

Buiten het weerstand bieden tegen en afstoten van water, wind en vuil kunnen de duurzame jassen ook makkelijk aangepast worden aan de werk- en weersomstandigheden.

Zo is de voering uitneembaar, zijn de mouwen afritsbaar, is de capuchon afritsbaar en is de microfleece bij de kraag ook afneembaar. De Tricorp midi parka bevat een capuchon, zodat u ook uw hoofd kunt beschermen tegen natte weersomstandigheden. Een goed gevoerde jas is ons Tricorp pilotjack. Deze jas heeft een binnenvoering en fleece voering en houdt u daarom uitzonderlijk goed warm. De kraag van deze jas voelt zacht aan en zit comfortabel om uw nek.

Ook bieden we een jas met de stof Cordura: de Tricorp parka. Een algemeen kenmerk van deze stof is dat het zeer slijtvast is. Het is een stevige, maar ademende jas. Zo blijft het gemak van het dragen toch voorop staan. Meer informatie over de jassen kunt u gemakkelijk vinden op onze webpagina. Uiteraard staan wij voor u klaar met een passend advies. U kunt contact opnemen met onze specialisten via info@carellurvink.nl of bel naar 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur