Filter

Merk

Model

Kleur


Maat
Toepassing

Materiaal

MVO keur

Duurzame overhemden

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Duurzame overhemden voor verantwoorde werkomgevingen

Met een overhemd oogt u professioneel, representatief en modieus. Wilt u hiernaast een maatschappelijk verantwoorde en bewuste uitstraling hebben, dan zijn onze duurzame overhemden de juiste keuze voor u. Bij Carel Lurvink vinden we goede werkomstandigheden voor ieder individu belangrijk. Dat houdt in dat wij u de beste werkomstandigheden wensen en bieden, maar dat wij dat ook willen voor de werknemers in de textielindustrie. Onze duurzame overhemden dragen het MVO-Keurmerk Fair Wear, waardoor die goede en veilige werkomstandigheden in de textielindustrie voor ons, voor de werknemers in de fabrieken en voor u worden bevestigd.

Duurzaamheid en recycling met Carel Lurvink en Tricorp

Naast maatschappelijk verantwoord mogen we de overhemden dus ook duurzaam noemen. Dit komt door het merk van de overhemden: Tricorp. Bij de productie is er gekozen voor duurzaam geproduceerde materialen die ook herbruikt kunnen worden. Daar is ons retourprogramma Carel Lurvink Recycle uitermate geschikt voor. Met ons retourprogramma kunt u zelf uw gebruikte werkkleding lozen, waarna een chauffeur van Carel Lurvink de inhoud van de volle containers inneemt. Na ontmanteling worden de materialen opnieuw ingezet als component of als grondstof voor nieuwe producten. Door hetzelfde proces bij de productie van Tricorp en de gekozen materialen is deze kleding buitengewoon geschikt voor recycling in het algemeen en in ons programma.

Assortiment duurzame overhemden heren

Wij bieden u het Tricorp Heren Oxford overhemd in slim-fit en basic-fit. Hiernaast beschikken we over het Rom88 overhemd. De overhemden zijn bij ons beschikbaar in de kleuren blauw, rood, wit en zwart. Alle zijn gemaakt van de materialen katoen en polyester. De slim-fit zit strakker om uw lichaam, maar behoudt dezelfde comfort door stretch. De boord van de slim-fit heeft een widespread. Bij de basic-fit is dit een semi widespread. De Oxford overhemden zijn beide verkrijgbaar in twee verschillende mouwlengtes. U kunt eenvoudig per product de specificaties bekijken. Zo heeft de Rom88 bijvoorbeeld twee borstzakken en is er sprake van buttondown. De kraag wordt hierbij door middel van knoopjes aan het hemd vastgemaakt. Bij vragen over een product, kunt u eenvoudig contact opnemen met onze desbetreffende productspecialist. Dit kan via 053 434 43 43 of via info@carellurvink.nl.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur