Filter

Merk

Model


Kleur
Maat

Toepassing


MateriaalMVO keur

Categorie


Duurzame dameskleding

Tricorp Dames colbert Art: CLC6000BS34
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Tricorp Dames rok Art: CLS6000B34
( p. st.)
excl. btw
Tricorp Dames pantalon Art: CLT6000B34
( p. st.)
excl. btw
Tricorp Dames pantalon Art: CLT6001B32
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Duurzame dameskleding

Het uitvoeren van werkzaamheden moet voor ieder individu comfortabel, verantwoord en veilig zijn. Dat betreft dus ook de mensen in de kledingindustrie. Bij Carel Lurvink bieden we duurzame dameskleding die het MVO-keurmerk Fair Wear draagt. Dat bevestigt dat er verbeterde werkomstandigheden bij de productie ervan zijn nageleefd. Een paar arbeidsnormen van Fair Wear zijn: geen excessieve werktijden, acceptabele lonen, geen kinderarbeid of discriminatie, vrije keus van werknemers en wettige arbeidsovereenkomsten.

Onze duurzame dameskleding draagt het merk Tricorp. Tricorp is (werk)kleding voor iedere professional in de meest uiteenlopende vakgebieden. Ze schenken veel aandacht aan het design en de pasvorm van de kleding. Hierdoor is de kleding niet alleen nuttig en comfortabel, maar ook stijlvol en modern. Iedereen vindt het immers prettig om er goed uit te zien.

Ook wordt de kleding gemaakt in een circulaire productie. Zo wordt onnodig grondstofgebruik vermeden en worden grondstoffen weer teruggevoerd in nieuwe producten. Tricorp staat voor het verduurzamen van de textielindustrie. Ze waarborgen een maatschappelijk verantwoorde kledingproductie volgens de regels van Fairtrade.

Assortiment duurzame dameskleding

Bij Carel Lurvink bieden wij duurzame dameskleding in de vorm van een rok, een gilet, een poloshirt, een slim-fit poloshirt of een polosweater. U kunt kiezen uit de kleuren blauw, grijs, groen, paars, rood, turquoise, wit en zwart. Ook zijn er veel verschillende maten aanwezig (van XS tot 3XL). Hierdoor kunt u gegarandeerd passende dameskleding voor uzelf of uw personeel vinden. Door de comfortabele, modieuze, moderne en multifunctionele pasvorm van de duurzame dameskleding is het breed toepasbaar. Ook na of buiten het werk is de kleding goed te dragen. Op onze webpagina kunt u per product de specificaties bekijken, bijvoorbeeld de wasvoorschriften en materialen. Bij vragen kunt u onze adviseurs raadplegen, zij helpen u graag met een afgemeten advies. Daarnaast bent u van harte welkom bij onze vestiging in Enschede om een passessie te organiseren. Ook hier staan onze medewerkers voor u klaar. We zien u graag online of fysiek bij ons terug. U kunt contact opnemen met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of bel naar 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur