Filters

Werkschoenen

412 producten

Werkschoenen

Bent u op zoek naar professionele werkschoenen? Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment werkschoenen. Bij ons vindt u niet alleen werkschoenen, werklaarzen en werkklompen, maar ook alle benodigdheden voor het hoogste comfort en de beste verzorging van uw werkschoenen. Denk hierbij aan werksokken, inlegzolen, veters en onderhoudsmiddelen voor uw werkschoenen.

Werkschoenen, veiligheidslaarzen en werkklompen

Werkschoenen moeten uw voeten goed beschermen. Om uw veiligheid te garanderen moet u ervoor zorgen dat uw werkschoenen van goede kwaliteit zijn. Bovendien zijn de veiligheidsschoenen in ons assortiment niet alleen veilig maar ook nog eens comfortabel. In het assortiment van Carel Lurvink vindt u 200 verschillende werkschoenen van toongevende merken zoals Bata, Diadora en Emma die voldoen aan de eisen van verschillende veiligheidsklassen (S1, S1P, S2, S3 of O2). De O2 veiligheidsklasse heeft geen stalen neus, maar is daarnaast identiek aan de S2 veiligheidsklassen.

Veiligheidslaarzen worden steeds populairder. Het loopcomfort is in de laatste jaren enorm gestegen en bovendien zijn ze erg praktisch. Veiligheidslaarzen kunnen gemaakt zijn van leder, nubuck, polyurethaan, PU, PVC of schapenvacht en voldoen aan verschillende veiligheidsklassen: S2, S3, S4 en S5.

De werkklompen in ons assortiment voldoen alleen aan de veiligheidsklassen S2, S3 of O2. Werkklompen worden voornamelijk in de medische sector gebruikt en worden daarom ook wel medische klompen of ziekenhuisklompen genoemd.

Werksokken en inlegzolen

Het is erg belangrijk dat uw werkschoenen comfortabel zijn. U moet ze namelijk de hele dag dragen. Hierbij kunnen werksokken en inlegzolen erg behulpzaam zijn. Werksokken en inlegzolen geven extra comfort en ondersteuning zodat er minder wrijving ontstaat en irritaties, blaren en transpiratie voorkomen kunnen worden. Bovendien krijgt u met een goede inlegzool minder snel last van voeten.

Veters en onderhoudsmiddelen voor werkschoenen

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw (werk)schoenen is het belangrijk uw schoenen goed te onderhouden. Denk hierbij aan waterstop sprays, reinigingsmiddelen, reinigingsborstels en verzorgingsproducten voor leren schoenen. De onderhoudsmiddelen voor werkschoeisel in het assortiment van Carel Lurvink zijn tevens van de topmerken Bama en Tana.

Weet u niet zo goed welk onderhoudsmiddel het beste is voor uw werkschoeisel? Geen probleem, dan neemt u gewoon contact op met een van onze adviseurs. Dit kan door het sturen van een mail naar info@carellurvink.nl of bel 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren