Filters

Dames werkschoenen

18 producten

Werkschoenen voor dames

Het dragen van goede en comfortabele werkschoenen is erg belangrijk, u moet er immers de hele dag gemakkelijk op kunnen lopen. Voor dames is het soms echter lastig om geschikte werkschoenen te vinden. Vrouwen hebben vaak andere wensen en eisen voor hun werkschoenen dan mannen. Daarom biedt Carel Lurvink een uitgebreide selectie van werkschoenen speciaal ontworpen voor de professionele vrouw. Onze dames werkschoenen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van de vrouwelijke voet, en bieden daarnaast dezelfde hoogwaardige veiligheid en comfort als onze herenschoenen.

Werkschoenen voor dames in alle veiligheidsnormeringen

Onze dames werkschoenen zijn verkrijgbaar in drie verschillende veiligheidsnormeringen: S1P, S2 en S3. Deze veiligheidsschoenen zijn allemaal uitgevoerd met een beschermende stalen neus en hebben een gesloten hiel. Daarnaast hebben al onze modellen dames werkschoenen antistatische eigenschappen en een energie absorberende hak. S1P veiligheidsschoenen hebben daarnaast een penetratiebestendige tussenzool, die een uitstekende bescherming biedt tegen scherpe voorwerpen die op de grond liggen. Werkschoenen met de S2 normering hebben geen penetratiebestendige tussenzool, maar zijn daarentegen minimaal een uur waterbestendig. S3 werkschoenen combineren het beste van twee werelden: het is de combinatie van een S1P en S2 werkschoen en heeft dus zowel een penetratiebestendige tussenzool als een hoge waterbestendigheid.

Welke veiligheidsnormering is het meest geschikt voor uw werkomgeving?

Veiligheidsschoenen voor dames bieden u de meest optimale bescherming met een S3 normering. Ondanks dat de S3 veiligheidsschoen de meest populaire schoen is, hoeft dit niet per definitie de beste keuze voor u te zijn. Zo is een dames veiligheidsschoen met normering S1P voornamelijk geschikt voor gebruik binnen en in droge werkomgevingen. Dat maakt deze schoen perfect voor gebruik in bijvoorbeeld het magazijn of de logistieke sector. Veiligheidsschoenen met een S2 veiligheidsnormering zijn meer geschikt voor werkzaamheden buiten, dankzij de verhoogde waterbestendigheid. Wanneer u geen penetratiebestendige tussenzool nodig heeft, is een S2 schoen een prima keuze. De S3 veiligheidsschoen is de meest populaire variant, omdat deze schoen de meest optimale bescherming biedt en voor vrijwel iedere werkomgeving geschikt zal zijn.

Aanvullende normeringen voor dames werkschoenen

Naast de standaard normeringen, zijn er nog een aantal aanvullende normeringen waar uw dames werkschoenen aan kunnen voldoen. Een werkschoen met de SRC normering is ideaal voor gebruik in werkomgevingen met een gladde ondergrond. Deze schoenen voldoen namelijk aan de hoogste antislip normering. Werkschoenen voor dames met een HRO normering hebben een hittebestendige zool, bestand tot wel 300 graden Celsius bij korte contactmomenten. Ideaal wanneer u in een omgeving werkt waarbij er een risico is op het wegschroeien van uw zolen door de hoge temperatuur van de ondergrond. Veiligheidsschoenen met een ESD normering zijn getest op het antistatisch vermogen van de werkschoen en hebben een lage elektrische weerstand. Hierdoor bent u met een ESD werkschoen beschermt tegen elektrostatische lading, bijvoorbeeld door explosieve stoffen en gevoelige elektronica.

Werkschoenen dames S3 hoog en laag

Dames werkschoenen zijn verkrijgbaar in twee verschillende modellen. Het model dat het beste bij u past is afhankelijk van de werkzaamheden en uw persoonlijke voorkeuren. Met een laag model bent u een stuk flexibeler dan met een hoog model. Hierdoor kunt u zich wat makkelijker bewegen, ideaal wanneer u bijvoorbeeld veel moet hurken tijdens het werk. Daarnaast kiest u het beste voor een laag model wanneer u vaak moet wisselen van schoenen gedurende de dag. U stapt namelijk een stuk makkelijker uit een laag model werkschoen. Het hoog model zorgt daarentegen voor wat meer stevigheid en ondersteuning aan uw enkel en hiel. Dat geeft een betere bescherming en zorgt ervoor dat u stabieler in uw schoenen staat. Een hoge werkschoen wordt dan ook veel gebruikt in werkomgevingen met een ongelijke ondergrond, bijvoorbeeld in de bouw.

Veiligheidssneaker dames

De veiligheidssneaker voor dames; het is de moderne opvolger van de klassieke veiligheidsschoen. Steeds meer vrouwen verruilen de normale werkschoen voor een mooie sneaker die aan alle veiligheidseisen van een werkschoen voldoet. Ze bieden de drager een ideale combinatie van veiligheid, comfort en een sportieve, modieuze uitstraling. Daarnaast worden ze vaak gemaakt van lichtere materialen, wat erg prettig is voor beroepen waarbij men veel moet lopen op een dag.

Meer informatie over onze dames werkschoenen

Bij Carel Lurvink staan wij garant voor een ruim assortiment van hoogwaardige dames werkschoenen die perfect afgestemd zijn op de specifieke eisen van de vrouwelijke voet en de specifieke werkomgeving. Of u nu op zoek bent naar representatieve werkschoenen voor een professionele uitstraling of veiligheidsschoenen voor natte/vochtige werkomstandigheden, wij bieden de perfecte oplossing voor de professionele vrouw.

Onze dames werkschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in de maten 35 t/m 48. Wilt u meer informatie over onze dames werkschoenen? Neem gerust contact met ons op via info@carellurvink.nl of bel naar 053 - 434 43 43. Onze specialisten helpen u graag.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren