HACCP, hygiënecodes, ISO 22000 en de GFSI 

Als uw bedrijf voedsel produceert, verwerkt of distribueert, moet u zich aan wettelijke hygiënevoorschriften houden om de veiligheid voor de consument te garanderen. In steeds meer landen verenigen supermarktketens zich bovendien om sterker te staan tegenover leveranciers en meer eisen te kunnen stellen, bijvoorbeeld op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Aan u de taak een voedselveilig hygiëneproces op te zetten en bij te houden. Waar moet u op letten? En welke mogelijkheden heeft u?

 

 Lees in onze whitepaper meer over:


- Waar u op moet letten bij een voedsel-veilig hygiene proces?
- Welke mogelijkheden heeft u daar in?
- De wettelijke basisprincipes van voedselveiligheid 

Gratis whitepaper downloaden

Na het invullen van uw gegevens op deze pagina ontvangt u een email om uw inschrijving te bevestigen en de whitepaper te bekijken
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur