Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink
Bata Radiance: De perfecte schoen voor logistiek & transport

Bata Radiance: De perfecte schoen voor logistiek & transport

PBM's voorkomen ongelukken en stilstand

Zonder transport staat alles stil. Als u als chauffeur of logistiekmedewerker niet de juiste schoenen draagt tijdens de werkzaamheden kan dit grote gevolgen hebben. 

U loopt dagelijks flinke afstanden, klimt trappen, springt van de laadklep of de heftruck en gaat door weer en wind. U verwacht van uw schoenen dat ze u te allen tijde ondersteunen. Zo moeten ze u op de been houden en grip geven op laadkleppen, gecoate vloeren en gladde trappen. Of het nu warm of koud is, uw voeten moeten altijd aangenaam blijven zodat u de hele werkdag kunt presteren. Bovendien wilt u niet dat detectiepoortjes afgaan vanwege uw schoenen. Omdat u bij diverse bedrijven en particulieren over de vloer komt, wilt u er ook nog eens representatief uitzien. U bent namelijk het visitekaartje van het bedrijf. 

Radiance collectie

Het Radiance assortiment van Bata Industrials heeft het allemaal in huis. De collectie is met oog voor stijl, veiligheid en comfort ontworpen. De vijf modellen hebben een sportieve look en breed scala aan eigenschappen om maximale bescherming en comfort te bieden. De hele dag lang. 

Geavanceerde technologie

Bata Radiance schoenenElk model is gemaakt van lichtgewicht, ademende stoffen. Voor een perfecte grip zijn de veiligheidsschoenen voorzien van een robuuste Vibram® loopzool. Elk model is uitgerust met een beschermende composiet veiligheidsneus en antipenetratie insert waardoor hij volledig metaalvrij is. 

Op het eerste gezicht lijkt de schoen misschien op een gewone subtiele sneaker, maar binnenin schuilt de meest geavanceerde technologie voor het bieden van maximaal comfort. De lichtgewicht EVA tussenzool met 3B-Motion technlogie: Bata’s Boosting Base, geeft uw voeten een enorme powerboost bij elke stap die u zet. 

Met al deze eigenschappen, in combinatie met een inlegzool gemaakt van hoog elastisch EVA, biedt de schoen een optimaal niveau van comfort en energieteruggave. Uw voeten voelen na een lange dag werken nog steeds comfortabel en u heeft nog veel energie over! 

Het assortiment

De Radiance collectie bestaat uit meerdere modieuze modellen. De Energy (laag S3), de Up (hoog S3, ESD) en de Fit, Vim en Spark (laag S1P).

Wilt u meer weten? Bekijk de schoenen in onze webshop of neem contact op met onze afdeling Sales Support via 053 – 434 43 43 of stuur een e-mail naar info@carellurvink.nl
 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur