Over Carel Lurvink

Kwaliteitsproducten voor veiligheid en hygiëne op het werk 

Al meer dan 130 jaar kunnen organisaties bij Carel Lurvink terecht voor producten die bijdragen aan een schone en veilige werkomgeving. Wij bieden een eigen lijn hoogwaardige producten, maar natuurlijk vindt u bij ons ook de bekende A-merken. Daardoor bieden we vaak oplossingen die u nergens anders vindt. We zijn gespecialiseerd in de sectoren Medical, Industry, Facility en Pharmacy & Food.

  • Producten van onze eigen premium merken
  • Producten van bekende A-merken
  • Producten die voldoen aan alle normen
  • Eenvoudig bestellen en snelle levering
  • Oog voor duurzaamheid
  • Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier

Keuze uit onze eigen premium merken én A-merken

Reinigingsmiddelen, disposable handschoenen, schorten, haarnetjes, mondmaskers… U vindt het allemaal bij Carel Lurvink. Natuurlijk bieden we u keuze uit de bekende A-merken, maar we ontwikkelen en produceren zelf ook hoogwaardige kwaliteitsproducten onder het merk ‘Calu’. Deze producten voldoen aan alle normen en eisen - en zijn vaak een voordelig alternatief voor de grote merken.

Producten die voldoen aan alle normen

Normen, wetten, voorschriften en regelgeving veranderen continu als het gaat om veiligheid en hygiëne. Onze specialisten volgen alle ontwikkelingen op de voet. Daardoor kunnen ze u altijd goed informeren. Bovendien zorgen we ervoor dat onze eigen premium merkproducten altijd voldoen aan de meest recente wetten, normen en certificeringseisen.

Eenvoudig bestellen en snelle levering

In Enschede beschikken we over 12.500 m2 volledig geautomatiseerde magazijnruimte. Dat betekent veel voorraad - en snelle leveringen! Wilt u een vaste leveringsdag? Of moeten wij uw voorraad beheren? Het kan allemaal. Via ons bestelsysteem ‘Mijn Carel Lurvink’ bestelt u bovendien snel en eenvoudig. Dat kan online of met onze app. U profiteert daarbij van handige functies, zoals bestellijsten (voor producten die u vaak bestelt), rapportages en het instellen van budgetten.

Servicecenter

Klanten en andere belangstellenden zijn altijd welkom in ons servicecenter in Enschede , voor bijvoorbeeld het afhalen van producten, het passen van veiligheidsschoenen of het aanmeten van gehoorbescherming.

Oog voor duurzaamheid

Duurzaam ondernemen zit in ons groene bloed. Dat komt voort uit onze roots als familiebedrijf. We richten ons daarom op vier thema’s: afvalscheiding en hergebruik, reduceren van CO2 en energieverbruik, verantwoordelijk produceren & consumeren  en teruggeven aan de maatschappij & gezond arbeidsklimaat. Meer weten? Lees ‘Groen is goed doen’, ons Jaarverslag Duurzaam & Verantwoord Ondernemen 2022.

Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier

Bij het 100-jarig bestaan van Carel Lurvink in 1993 hebben wij het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ in ontvangst mogen nemen. Dit is een koninklijke onderscheiding voor kleine en middelgrote bedrijven die minstens honderd jaar bestaan en een zeer goede reputatie in de regio hebben. In 2018, het jubileumjaar waarin wij ons 125-jarig bestaan hebben gevierd, heeft Zijne Majesteit de Koning dit predicaat bestendigd voor de komende 25 jaar. Een predicaat waar we trots op zijn!