Een dag op pad met Maikel, Hugo, Thijs, Bahaa, Jorgen en Ruben

Algemeen - Een dag op pad met onze IT-afdeling
De IT-afdeling van Carel Lurvink

deze rubriek gaan we een dag op pad met onze collega’s van de IT-afdeling.  Maikel, Hugo, Thijs, Bahaa, Jorgen en Ruben zorgen er samen voor dat alle collega’s op kantoor en thuis kunnen werken. Maar zij zijn bijvoorbeeld ook verantwoordelijk voor onze apps en de website.

En dat laatste was het afgelopen jaar een heel groot project. Zij hebben een compleet nieuwe webshop en online bestelportal gebouwd. Deze is nu nog gebruiksvriendelijker, sneller en het zoeken naar de juiste producten is nog eenvoudiger geworden. 

Klik op de afbeelding om te vergroten.

De Carel

Dit artikel komt uit de Carel, ons magazine. Met verhalen van onze collega's, klanten en leveranciers. Klik op onderstaande afbeelding om het hele magazine te lezen. 

Gerelateerde artikelen

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren