ISO-certificeringen

Ons kwaliteits- en milieubeleid is gekeurd en gecertificeerd. Met de ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 certificeringen staan wij voor kwalitatief hoogwaardige producten en duurzame bedrijfsvoering.

Kwaliteitsmanagement met ISO 9001:2015

We jagen altijd de hoogst haalbare kwaliteit van onze producten en diensten na. Om die kwaliteitsbeleving blijvend als norm te borgen, maken wij gebruik van het ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem. Belangrijke onderdelen zijn bijvoorbeeld het uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken en het in kaart brengen van risico’s en kansen.

Download certificaat

Klik op onderstaande button om het ISO 9001-certificaat te downloaden.

Aandacht voor het milieu met ISO 14001:2015

Goede omgang met het milieu is essentieel voor onze en toekomstige generaties. Daarom nemen wij als organisatie graag onze verantwoordelijkheid en zijn wij o.a. ISO 14001 gecertificeerd. Niet alleen tonen wij daarmee aan dat wij voldoen aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, het betekent ook dat wij structureel aandacht besteden aan het milieu in onze bedrijfsvoering. Door o.a. zonnepanelen op ons dak en het rijden in elektrische auto’s verminderen wij onze CO2-uitstoot.

Download certificaat

Klik op onderstaande button om het ISO 14001-certificaat te downloaden.

Meer weten over hoe wij streven naar CO2-neutraal ondernemen? Download hier ons DVO jaarverslag van 2022.
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren