Carel Lurvink introduceert CaluCare Elite dispensers

Gemaakt van gerecycled plastic, gunstig geprijsd en stijlvol
Onlangs hebben wij een nieuwe lijn sanitaire dispensers geïntroduceerd. Onder de merknaam CaluCare Elite brengen we diverse dispensers, afvalbakken en andere toiletaccessoires op de markt. Stijlvol, duurzaam en gunstig geprijsd. De producten zijn in drie verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat klanten altijd een bijpassende dispenser kunnen vinden.

Het merk CaluCare omvat nu alles voor sanitaire ruimtes. Van stijlvolle, moderne dispensers tot hygiënepapier en handzepen. Een compleet assortiment, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Organisaties zitten bij de aanschaf van de dispensers niet vast aan een abonnement en hebben vrije keuze in papier en zeep. Toch adviseren wij om CaluCare hygiënepapier en handzeep aan te schaffen. A-kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Klanten hebben hiermee al flinke besparingen gerealiseerd.

Duurzame dispensers

Pleun Exterkate, Product Specialist bij Carel Lurvink: “Ondanks de populariteit van onze rvs-dispensers, was er toch veel vraag naar dispensers van kunststof. Om hieraan te kunnen voldoen, hebben we deze lijn ontwikkeld. Wel vinden we het belangrijk om altijd duurzame opties aan te bieden. De dispensers in de kleuren sand en stone zijn dan ook volledig gemaakt van gerecycled plastic. Verder willen we het de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk maken. Alle dispensers zijn daarom aan de binnenkant voorzien van een QR-code die verwijst naar een handige instructievideo. In deze video’s laten we zien hoe de dispensers gevuld moet worden.”

Personaliseren van de dispensers en bruikleenovereenkomst

Aan bedrijven die een stapje verder willen gaan en hun huisstijl zelfs tot in de sanitaire ruimtes willen doorvoeren, bieden wij de mogelijkheid de dispensers te personaliseren. Met onze eigen lasergraveermachine kunnen wij het logo van de klant op de dispensers graveren.

Wel het gemak en het comfort van CaluCare Elite dispensers, maar niet de aanschaf en het onderhoud? Al vanaf 25 dispensers kunnen organisaties een bruikleenovereenkomst afsluiten. Dit geeft bedrijven de garantie dat hun sanitaire ruimtes altijd uitgerust zijn met topkwaliteit dispensers - zonder initiële grote investering - en ze nooit zonder voorraad papier of handzeep zitten.

Meer weten over dispensers? Bezoek onze CaluCare Elite pagina voor meer informatie:

Gerelateerde artikelen