Bezorgen

Levertijd

Een groot deel van ons assortiment ligt op voorraad in ons magazijn in Enschede en is direct leverbaar. Na het plaatsen van een bestelling, ontvangt u van ons een orderbevesting. Hierin staat de levertijd van elk artikel vermeld. Is een artikel niet voorradig, dan informeren wij u daar zo spoedig mogelijk over.

Vervoer

Wij verzenden grotendeels met eigen vervoer, waarbij we onze routes zo optimaal mogelijk inplannen. Doordat we de capaciteit van de vrachtwagens en bestelbussen goed benutten, maken we minder kilometers om dezelfde hoeveelheid goederen te vervoeren en stoten we minder CO2 uit. Daarnaast maken we gebruik van een externe vervoerder die - net als ons - blijft investeren in duurzaamheid en duurzame logistiek.

Van 780.000 kg naar 6500 kg CO2-uitstoot

In 2021 hebben we met veel enthousiasme een elektrische bus getest. In 2022 zijn onze bestelbussen vervangen door volledig elektrische bussen en onze leaseauto's door elektrische auto's. Onze vrachtwagens rijden op HVO100 diesel. HVO100 is een duurzame, fossielvrije brandstof voor dieselmotoren, die wordt gemaakt uit plantenresten, afval- en restgrondstoffen en ander organisch materiaal. Het gebruik van HVO100 zorgt voor bijna 90% minder CO2-uitstoot. Dankzij deze vergroening van ons wagenpark hebben we onze CO2-footprint met maar liefst 99% verkleind (van 780.000 kg naar 6500 kg CO2-uitstoot per jaar).

Gevaarlijke stoffen

Schoonmaakmiddelen kunnen chemische stoffen bevatten en worden daarom soms beschouwd als 'gevaarlijke stoffen'. Bij het vervoeren van deze artikelen moeten we rekening houden met een aantal zaken. Zoals de route, een lijst van gevaarlijke stoffen, de classificatie en verscheidene bepalingen met betrekking tot verpakkingen en het laden en lossen. Dit is allemaal vastgelegd in het ADR (Accord européen relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Route), het pan-Europese verdrag voor het internationale vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. Wij vervoeren deze producten volgens het ADR-regelement.

Bestelling niet ontvangen?

Heeft u uw bestelling niet ontvangen? Laat ons dat dan zo spoedig mogelijk weten, zodat wij direct actie kunnen ondernemen.