Betalen

Bestelt u bij Carel Lurvink, dan kunt u op 4 manieren betalen

  • Op rekening
  • Met iDEAL
  • Met creditcard
  • Per overboeking

Op rekening

Wilt u op rekening bestellen, dan verzenden wij uw bestelling naar het afleveradres en sturen we de factuur naar het factuuradres. De betaaltermijn van een betaling op rekening is 30 dagen.

Bestelt u voor de eerste keer bij ons, dan verzoeken we u vriendelijk het bedrag over te maken voordat wij uw bestelling verzenden.

iDEAL

Kiest u bij het afrekenen voor een iDEAL-betaling, dan wordt u voor de betaling doorverwezen naar de betaalpagina van onze betaalpartner MultiSafepay. Op deze pagina kiest u uw bank en kunt u de iDEAL-betaling afronden.

Creditcard

Maakt u de keuze voor een creditcardbetaling, dan geeft u ons autorisatie om het bedrag van uw creditcard te mogen incasseren. U wordt doorverwezen naar de betaalpagina van onze betaalpartner MultiSafepay. Op deze pagina kunt u uw creditcardgegevens doorgeven.

Overboeking

Wanneer u het bedrag handmatig wilt overboeken, dan kunt u dit aangeven bij het afrekenen. U ontvangt van ons een e-mail waarin de order bevestigd wordt. Daarin staat ook de informatie die u nodig heeft om het bedrag over te maken. Zodra het bedrag door ons ontvangen is, verzenden wij uw bestelling.

Veilig betalen

Betalingen die u doet bij www.carellurvink.nl gaan via onze betaalpartner MultiSafepay. Een betrouwbare partner voor betalingen over internet. Bij MultiSafepay staat veiligheid voorop, uw betaling wordt versleuteld verzonden. Dat betekent altijd zorgeloos betalen.