Hofleverancier

Sinds 1993 mag Carel Lurvink het predicaat “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier” voeren. Het predicaat is een koninklijke onderscheiding voor kleine en middelgrote Nederlandse ondernemingen die een vooraanstaande plaats innemen in de regio en in de branche. Zij onderscheiden zich door kwaliteit, soliditeit en continuïteit.

Ondernemingen die dit predicaat Hofleverancier hebben ontvangen voldoen aan de volgende eisen:

  • De onderneming moet minimaal 100 jaar bestaan en in eigendom zijn van één familie.
  • De onderneming moet van onberispelijk gedrag zijn. Dat wil zeggen dat de bestuurders op zowel juridisch als economisch vlak van onbesproken gedrag moeten zijn.
  • De onderneming moet maatschappelijke doelen sponsoren.
  • De onderneming mag nooit in surseance van betaling zijn geweest.

In 2018, het jubileumjaar waarin wij ons 125-jarig bestaan hebben gevierd, heeft Zijne Majesteit de Koning dit predicaat bestendigd voor de komende 25 jaar. Een predicaat waar we trots op zijn!

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren