Kiyoh Logo 8,8
Carel Lurvink
Gratis Seminar: FSSC 22000 versie 5, relevantie van de juiste PBM’s en Hygiëne Monitoring

Gratis Seminar: FSSC 22000 versie 5, relevantie van de juiste PBM’s en Hygiëne Monitoring

Hoe zit het nu echt?

Op donderdag 14 november heten wij u van harte welkom bij van der Valk Amersfoort. Carel Lurvink, KTBA en Gullimex hebben een aantrekkelijk programma in elkaar gezet dat dieper in gaat op versie 5 van FSSC 22000, relevantie van de juiste PBM’s in de voedingsindustrie en Hygiëne Monitoring.

Als kwaliteitsmanager bent u verantwoordelijk voor product en productieomstandigheden. Hier worden hoge eisen aan gesteld. Daarnaast vragen nieuwe inzichten en wet en regelgeving om aanpassingen. Het niet strikt naleven kan leiden tot vergaande consequenties.

Zorg dat u continu op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen. Kom daarom naar dit gratis seminar. De vragen waar u tijdens dit seminar antwoord op krijgt zijn:

1. Wat heeft u nodig om de vernieuwde versie van FSSC22000 in te voeren?
2. Wat is het juiste gebruik van PBM’s binnen uw bedrijf?
3. Hoe kan ik snel en accuraat monitoren dat mijn processen niet besmet zijn en ervoor zorgen dat eventuele interventies op het gebied van productveiligheid doeltreffend worden uitgevoerd?

Programma

12.30 - 13.00 uur      Ontvangst/Welkomstwoord - Christian Hollanders (Sector Manager) + Lunch
13.00 - 14.00 uur      Jan Hoekstra (sr. Sector Specialist) & Wouter Steggink (QHSE)
                                     - Wat is de relevantie van de juiste PBM’s in de voedselindustrie?
                                     - Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van detecteerbaarheid
                                     - Hoe beheerst u de opslag (PGS15) van gevaarlijke stoffen?
14.00 - 15.00 uur      Nieuwe versie FSSC 22000, wat te doen? – Aldo Rus
                                     - Welke impact hebben deze veranderingen op uw organisatie?
                                     - Hoe kunt u deze eisen opnemen in uw kwaliteitssysteem?
15.00 - 15.30 uur      Koffiebreak
15.30 - 16.30 uur      Snel en doeltreffend uw Hygiëne Monitoring uitvoeren – Peter Matel
16:30 - 17:00 uur      Afsluiting en mogelijkheid tot netwerken

Locatie

Van der Valk Hotel Amersfoort – A1
Ruimtevaart 22-24
3824 MX Amersfoort

Sprekers:

Aldo Rus (KTBA)
Als productmanager opleiding en training ben ik eindverantwoordelijk voor de opleidingen en trainingen bij KTBA Compliance Group. Ik verbind kennis en mens. Dat doe ik door het verzorgen van verschillende trainingsmethoden. Ik ben altijd op zoek naar de ideale combinatie, een combinatie waarbij de kennis beklijft

Jan Hoekstra (Carel Lurvink)
Met meer dan 15 jaar ervaring in de levensmiddelen industrie is Jan Hoekstra en een specialist op het gebied van veilig werken. In zijn werk als sector specialist food bij Carel Lurvink komt hij dagelijks in aanraking met uitdagende vraagstukken omtrent veiligheid. Deze praktijkkennis neemt Jan mee in zijn presentatie.

Wouter Steggink (Carel Lurvink)
Als QHSE manager loopt Wouter inmiddels meer dan 15 jaar rond in de voedingsindustrie. Inmiddels zet hij al die ervaring in om de productlijnen van Carel Lurvink zo geschikt mogelijk te krijgen in combinatie met de wet en regelgeving. Tijdens deze workshop zet Wouter zijn expertise in om zijn kennis met jullie te delen.

Peter Matel & Marie Teeuwen (Gullimex)
Met zijn technische ervaring en kennis in processen, benadert Peter Matel een procesanalyse vanuit logische deelprocessen. Daarbij is inzicht vergaren van de variabelen (CCP’s) binnen een productieomgeving een trigger waarmee hij aan de slag gaat. Het uiteindelijke doel voor Peter is, om voor de klant een zeker proces borgen en hogere output te realiseren. Peter legt u tijdens zijn presentatie graag uit hoe hij deze analyses uitvoert en waar hij oplet.

Marie is opgeleid als voedingsmiddelentechnoloog & productontwikkelaar en doorziet daardoor direct de behoefte van een productiebedrijf of kwaliteitsmedewerker. Tijdens haar presentatie zal zij ingaan op een belangrijk onderdeel in de voedingsindustrie, namelijk het inzichtelijk maken en houden van een goede schoonmaak. En hoe u vervolgens het proces eenvoudig kunt monitoren. Door verschillende ATP, water en oppervlakte testen uit te voeren, kunt u laten zien dat uw werkomgeving voldoet aan de eisen, maar ook vrij is van bijvoorbeeld salmonella of listeria.

Deelname is gratis, inschrijven kan via onderstaande button.

Mede mogelijk gemaakt door:

 


 
 

 


Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,8

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur