Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink
Mobiele handenwasunit: overal uw handen wassen met water en zeep

Mobiele handenwasunit: overal uw handen wassen met water en zeep

We hoeven u inmiddels niet meer te vertellen hoe belangrijk het is om regelmatig en goed uw handen te wassen met water en zeep om besmetting met het coronavirus te voorkomen. Maar wat als er geen water- en elektriciteitsaansluiting in de buurt is, en u uw medewerkers of gasten toch de mogelijkheid wilt bieden om hun handen te wassen? Dan biedt de mobiele handenwasunit uitkomst. 

Geen water- of elektriciteitsaansluiting nodig

Mobiele handenwasunitDit verrijdbare hygiënestation op wieltjes is op elke gewenste plek te plaatsen. Dankzij de schoonwatertank met een inhoud van 30 liter kunnen uw bezoekers ruim 300 keer hun handen wassen. Een water- of elektriciteitsaansluiting is dus niet nodig! Het gebruikte water wordt opgevangen in de tank voor afvalwater, zodat u ook daar geen omkijken naar heeft. 

Voetbediening

Uw gasten hoeven de kraan niet aan te raken met hun handen. Door het indrukken van een van de twee voetpedalen kan water en zeep worden gedoseerd. Extra hygiënisch dus! In de mobiele handenwasunit kan een 5 liter can met zeep geplaatst worden. 

Handdoekdispenser

Het advies is om uw handen af te drogen met papieren handdoekjes. Daarom is de handenwasunit voorzien van een handdoekdispenser waar men de handdoekjes er één voor één uit kan halen, zonder daarbij de andere handdoekjes aan te raken. Aan de voorkant van het station kunt u eenvoudig het waterniveau aflezen en zien hoeveel papieren handdoekjes er nog zijn. Zo komt u nooit zonder te zitten.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling Sales Support via 053 – 434 43 43 of mail naar info@carellurvink.nl

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur