Carel Lurvink
Shadow boards: een plaats voor alles en alles op zijn plaats

Shadow boards: een plaats voor alles en alles op zijn plaats

Steeds meer organisaties maken gebruik van zogenaamde shadow boards of schaduwborden voor schoonmaakmaterialen, zoals bezems, stofblikken en handvegers. Een shadow board zorgt ervoor dat alle materialen een vaste plaats hebben. Door de schaduwen op het bord valt het op als een onderdeel ontbreekt. Erg overzichtelijk voor de medewerkers en het zorgt voor tijdsbesparing doordat niet meer gezocht hoeft te worden naar de juiste schoonmaakmaterialen.

5S methode

Schaduwborden winnen dankzij de 5S methode aan populariteit. 5S is een methode om de werkplek te organiseren. Alle materialen hebben een vaste plek, overbodige materialen zijn afwezig en volgens een standaard methode wordt de werkplek schoongemaakt. Het doel is eenvoudig: efficiënter werken.

Kleurcodering om kruisbesmetting te voorkomen

Door met verschillende kleuren te werken, kunnen schaduwborden worden ingezet in kleurcoderingsprogramma’s in bijvoorbeeld de voedingsindustrie. Zo kunnen materialen voor specifieke ruimtes van elkaar gescheiden worden, wat kruisbesmetting kan helpen voorkomen. Het is meteen duidelijk wat waar bewaard moet worden en of er nog materialen in de productieruimte zijn achtergebleven. 

Shadow boards op maat

Wij kunnen shadow boards in elke gewenste maat, kleur en materiaal (zoals pvc, dibond, rvs en metaal) leveren. Ook uw logo op het bord behoort tot de mogelijkheden. 

Meer weten? Neem contact op met onze product specialisten via 053 - 434 43 43 of mail naar info@carellurvink.nl. Onze collega’s vertellen u hier graag meer over. 


Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur