Geschikt voor gebruik met eenschijfsmachine

Deze normering vertelt u dat het desbetreffende product erg geschikt is om gebruikt te worden voor het reinigen van de vloer in combinatie met een eenschijfsmachine. Een eenschijfsmachine is een machine die met de borstel op de ondergrond staat en middels een elektromotor deze borstel rond laat draaien. Wanneer u met zo’n schrobmachine wil schoonmaken, weet u door middel van deze normering dat het bijbehorende product toepasbaar is in combinatie met de machine.

De reinigers met deze normering reinigen moeiteloos sterk vervuilde oppervlakten. Dit kan bijvoorbeeld gaan om olie, vet of nicotineaanslag, maar vrijwel alle minerale, plantaardige en eiwitrijke vervuiling wordt ermee aangepakt. Speciale bevochtigers zorgen in de reinigingsmiddelen voor een groot oplossend vermogen, waardoor er in een korte arbeidstijd een erg schoon resultaat verkregen wordt. De reinigers met deze normering zorgen voor dus maximaal rendement in een zeer kort tijdsbestek. Er zijn hierin specifiek toepasbare reinigers te vinden, onder andere voor de industrie, foodsector of voor kunststof vloeren. Dit komt bijvoorbeeld door de voedingsgeschikte grondstoffen in een reiniger.
Naast reinigers kunt u bij producten met deze normering ook aan bijvoorbeeld vloerpads denken. Deze zijn geschikt voor het opwrijven en polijsten van harde en gladde vloeren (en de meeste houten vloeren). De vloerpads met deze normering hebben een niet-corrosieve werking, waardoor het risico op corrosie op apparatuur (de eenschijfsmachine) en meubilair nihil is. Ook veel reinigers met deze normering werken niet-corrosief.

Onder ons eigen premium A+ merk CaluClean vindt u veel geschikte producten voor gebruik in combinatie met een eenschijfsmachine terug. Producten met deze normering garanderen een eenvoudige en grondige schoonmaak in combinatie met dit apparaat en schone, verzorgde vloeren.