Filters

Raamwissers

24 producten


Raamwisser Unger, professionele raamwissers voor glasheldere ramen en gladde oppervlakken

Geschiedenis Professionele Raamwisser Unger

Unger heeft een sterke reputatie in de geschiedenis van raamreiniging. Pionierend op dit gebied heeft Unger voortdurend geïnnoveerd en hoogwaardige raamwissers ontwikkeld die wereldwijd worden vertrouwd door professionals. Van de oorspronkelijke professionele Unger raamwissers tot de geavanceerde Unger stelen, de toewijding aan kwaliteit en efficiëntie heeft het merk geholpen om een voorkeursleverancier te worden voor diegenen die streven naar glanzende oppervlakken. Met hun geschiedenis en topkwaliteit als leidraad blijft Unger een icoon op het gebied van raamreiniging.

Professionele raamwisser Unger: ons assortiment

Unger raamwisser set

Ons assortiment bestaat uit individuele complete Unger raamwissers, Unger stelen, linialen, losse handgrepen, hoogwaardige rubbers en we bieden ook complete raamwisser sets. De Unger raamwisser starterkit set is een starterkit inclusief de Unger Ergotec raamwisser, inwashouder, inwashoes en emmer. Deze professionele Unger starterkit bevat alle basisbenodigdheden om de schoonmaakklus goed te klaren, het is een geweldige optie voor zowel bedrijven als huishoudens.

Unger linialen en rubbers

Daarnaast zijn de professionele raamwissers van Unger gemaakt van roestvrij staal. Hiermee wordt dan het liniaal gedeelte bedoelt. Bovendien zijn de raamwissers te gebruiken met zowel zachte als harde rubbers en zijn ze makkelijk verwisselbaar door een speciaal slotmechanisme. Zachte rubbers zijn beter geschikt voor koudere temperaturen en passen zich beter aan oneffen oppervlakken aan. Daarentegen zijn harde rubbers goed geschikt voor warmere temperaturen en grote, gladde oppervlakken. Het type rubber hangt dus af van de specifieke reinigingsklus. Bij raamwissers denkt u waarschijnlijk alleen aan de reiniging van ramen of glazen oppervlakken maar ze kunnen ook worden gebruikt voor het schoonmaken van spiegels, autoruiten en de badkamertegels.

Unger Ergotec handgreep

Alle raamwissers zijn voorzien van goede stevige handgrepen. De grote verscheidenheid aan maten maakt het mogelijk elk oppervlak streeploos te wassen. De Unger Ergotec handgreep heeft bijvoorbeeld talrijke opties voor professionele glazenwassers. Het handvat is perfect afgestemd op de menselijke hand terwijl de hoogwaardige antislip-rubber coating zorgt voor nóg meer comfort. Aan de bovenkant van de Unger Ergotec handgreep bevindt zich ook een duimvlak waardoor er gemakkelijk extra druk uitgeoefend kan worden indien dat nodig is.

Unger stelen

Moet u hoge ramen reinigen en wilt of kunt u geen ladder gebruiken? Dan zijn de Unger stelen een perfect keuze. Met een raamwisser met telescoopsteel kunt u gewoon vanaf de grond blijven werken zonder gevaarlijke ladders. Onze telescoopstelen zijn van hoge kwaliteit en beschikbaar in verschillende lengtes. Heeft u liever een telescoopsteel 10 meter, telescoopsteel 6 meter, telescoopsteel 2 meter, aluminium of kunststof? Bij ons vindt u alle verschillende Unger stelen.

Professionele raamwisser Unger bestellen?

Op zoek naar de bekende Unger raamwisser set, individuele raamwissers of handgrepen, rubbers, rails of de Unger stelen? Bij Carel Lurvink vindt u het gehele aanbod van Unger’s (raam)reinigingsproducten. Toch meer informatie nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!