Filters

Raamwissers

25 producten

Een goede raamwisser is belangrijk

Om weer glasheldere ramen te krijgen is een goede raamwisser erg belangrijk. Wij hebben semiprofessionele en professionele raamwissers van Pulex en Unger zodat ramen beter, sneller en makkelijker gewassen zijn. De raamwissers voldoen aan de hoge eisen van de professionele glazenwassersbranche en zijn erg gebruikersvriendelijk. Ramen wassen was nog nooit zo eenvoudig.

Ons assortiment raamwissers

Ons assortiment bestaat uit individuele complete raamwissers, linialen, handgrepen, hoogwaardige rubbers maar bieden ook complete sets. De professionele raamwissers zijn gemaakt van roestvrij staal en de semiprofessionele raamwissers van metaal of kunststof. Bovendien kunt u onze raamwissers gebruiken met zowel zachte als harde rubbers en zijn ze makkelijk verwisselbaar door een speciaal slotmechanisme. Voor een optimaal resultaat heeft u een raamwisser nodig die u en uw verwachtingen past. Zachte rubbers zijn bijvoorbeeld beter geschikt voor koudere temperaturen en passen zich beter aan oneffen oppervlakken aan. Daarentegen zijn harde rubbers goed geschikt voor warmere temperaturen en grote, gladde oppervlakken.

Voor elke voorkeur bieden wij een geschikte raamwisser. Wist u al dat raamwissers niet alleen kunnen worden gebruikt voor het reinigen van glazen oppervlakten, maar ook voor het reinigen van spiegels, autoruiten en de badkamer. Alle raamwissers zijn voorzien van goede handgrepen. De grote verscheidenheid aan maten maakt het mogelijk elk oppervlak streeploos te wassen. Wat ook erg handig is, is dat de raamwissers ook horizontaal te gebruiken zijn.

Moet u hoge ramen schoonmaken? Dan kunt u kiezen voor een raamwisser met telescoopsteel. Met een raamwisser met telescoopsteel kunt u gewoon vanaf de grond blijven werken zonder gevaarlijke ladders. Onze telescoopstelen zijn van hoge kwaliteit en beschikbaar in verschillende lengtes. Heeft u liever een telescoopsteel 10 meter, telescoopsteel 6 meter, telescoopsteel 1 meter of gewoon een uitschuifbare telescoopsteel? Wij bieden het allemaal. 

Unger Raamwissers

Wij hebben vooral professionele raamwissers van Unger. Unger is een Duits bedrijf die staat bekend is door het maken van om innovatieve reinigingsproducten van hoge kwaliteit. Unger is continu bezig met het optimaliseren van raamwissers om het reinigen zo efficiënt en hygiënisch mogelijk te maken. Alle Unger raamwissers zijn geschikt voor gebruik op klassieke en watergeleidende telecoopstelen.

Pulex Raamwissers

Pulex glazenwassermaterialen zorgen er voor dat het wassen van ramen zeer eenvoudig is. Met Pulex materialen kunt u streeploos werken en zorgt u er voor dat het werk gedaan wordt in de helft van de tijd in vergelijking met traditionele glazenwassermaterialen.

Raamwisser bestellen?

Toch meer informatie nodig? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren