Filters

Medische hulpmaterialen

8 producten

Vernacare; voor een schoon en veilig gebruik van medische hulpmaterialen

Al meer dan vijftig jaar levert Vernacare producten en diensten aan zorginstellingen wereldwijd. Inmiddels worden de Vernacare producten in meer dan vijftig landen actief verkocht. Dit zijn kwaliteitsproducten die het leven van patiënten, bewoners en zorgprofessionals wereldwijd helpen verbeteren, terwijl het risico op infecties wordt verminderd.

Het Vernacare systeem is een schoner en veiliger alternatief voor het gebruik van medische hulpmaterialen. Deze circulaire producten zijn erg milieuvriendelijk omdat ze zijn gemaakt van 100% biologisch afbreekbare overtollige schone kranten en zijn ontworpen voor eenmalig gebruik. Ook maakt Vernacare geen gebruik van chemicaliën. Hierdoor kunnen uw duurzaamheidsdoelstellingen gerealiseerd worden. Dankzij hun disposable producten, wordt het risico op kruisbesmetting verkleind. Vernacare richt zich op het bieden van kosteneffectieve oplossingen die infectie voorkomen en de mensheid beschermen. Ook is Vernacare geaccrediteerd volgens alle Europese richtlijnen zoals de ISO9001-, ISO13485- en ISO14001-normen, het KIWA en EDANA-keurmerk.

Het opvangen van urine en andere vloeistoffen

In een medische omgeving zoals een ziekenhuis spelen verschillende voorwerpen een cruciale rol bij het opvangen van urine en andere lichaamsvloeistoffen. Bedpannen, ontworpen voor bedlegerige patiënten, bieden comfort en kunnen gemakkelijk gereinigd worden. Voor mobielere patiënten zijn disposable urinalen een praktische oplossing, gemaakt van lichtgewicht materialen die na gebruik weggegooid kunnen worden zonder direct contact om het risico op kruisbesmetting te minimaliseren.

Bij het opvangen van ontlasting komen disposable po's van pas, die na gebruik eveneens kunnen worden weggedaan, wat bijdraagt aan een hygiënische omgeving. Waskommen zijn essentieel voor persoonlijke hygiëne en vergemakkelijken de dagelijkse zorgtaken, met name voor patiënten die niet in staat zijn om traditionele badkamervoorzieningen te gebruiken. Spuugkommen spelen een rol bij het opvangen van speeksel en andere mondafscheidingen, waardoor het comfort en de hygiëne van patiënten met orale gezondheidsproblemen worden behouden. Deze hulpmiddelen zijn de beste oplossing voor het waarborgen van een optimale zorgomgeving als het gaat om het opvangen van urine en andere vloeistoffen.

Vernagel

Vernagel is een polymeer dat doormiddel van het met enkele seconden te laten stollen van vloeistoffen, morsen en lekken voorkomt. Ook heeft het een snel absorptievermogen. Al deze eigenschappen resulteert in een eenvoudige verwijdering en een verbeterde infectiecontrole. De absorptiekorrels veranderen met aanraking van vloeistof in een gel achtige vaste substantie. De vernagel wordt geleverd in een verpakking met 100 zakjes.

Medische hulpmateriaal bestellen?

Meer weten over de juiste medische hulpmaterialen voor u? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!