Filters

Afsluitbare emmers

10 producten

Emmers met afsluitbare deksel voor veilige opslag vloeistoffen en voedsel

Afsluitbare kunststof emmers zijn een handige oplossing voor het veilig opslaan en transporteren van voedsel, vloeistoffen en vochtige producten. De afsluitbare emmers zijn voorzien van een veilig en duurzame afsluiting die lekkage en besmetting van buitenaf voorkomt. De emmers met afsluitbare deksel zijn in een ronde en rechthoekige vorm verkrijgbaar.

Waterdichte afsluiting

De afsluiting van de emmers is zo ontworpen dat deze volledig waterdicht is. De afsluitbare emmers zijn ideaal voor het bewaren van voedsel, vloeistoffen en vochtige producten, zoals groente en fruit, omdat u met deze manier van bewaren de versheid behoudt en kruisbesmetting van buitenaf voorkomt.

Afsluitbare emmers vaatwasserbestendig en eenvoudig schoon te maken

Dankzij de gladde afwerking zijn de afsluitbare emmers gemakkelijk te reinigen. De meeste afsluitbare emmers zijn vaatwasserbestendig, waardoor het reinigen van de emmers nog gemakkelijker wordt.

Emmers met afsluitbare deksel BPA-vrij

Een ander belangrijk veiligheidsaspect van onze afsluitbare emmers is dat ze BPA-vrij zijn. BPA (Bisfenol A) is een chemische stof die vaak wordt gebruikt in plastic producten, maar die schadelijk kan zijn voor de gezondheid. BPA-vrije emmers bevatten deze schadelijke stoffen niet en zijn dus veilig om voedsel in te bewaren en te vervoeren.

Afsluitbare emmers geschikt voor warme en koude producten
De afsluitbare emmers kunnen worden gebruikt voor het bewaren en transporteren van zowel warme als koude producten, zoals gekookte groente, gekoelde dranken of zelfs ijs.

Voordelen emmer met afsluitbare deksel

Afsluitbare emmers zijn een veilige en duurzame oplossing voor het opslaan en transporteren van voedsel, vloeistoffen en vochtige producten. Ze zijn waterdicht, gemakkelijk te reinigen, BPA-vrij, vaatwasserbestendig en kunnen worden gebruikt voor het bewaren van zowel warme als koude producten.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.