Filters

Handzepen en huidcremes

139 producten

Handzepen en huidcremes voor professioneel gebruik

Voor alle soorten zeep bent u bij Carel Lurvink aan het juiste adres. Of u nu een simpel stukje toiletzeep zoekt of een grootverpakking vloeibare of foam zeep – u vindt wat u zoekt in onze webshop. Alleen al in het assortiment handzeep vindt u tientallen varianten vloeibare en foam handzepen. Het assoritment biedt diverse merken in verschillende geuren en verpakkingsgroottes. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor desinfectiezepen en antibacteriële varianten, maar ook voor reinigende doekjes en verzorgende crèmes, beschermende crèmes en reinigende crèmes.

De geschiedenis van zeep

Zeep is een reinigingsmiddel dat in combinatie met water vetoplossend werkt. Wist u dat het eerste bewijs van zeepgebruik al bijna vijfduizend jaar oud is? Een gevonden cilinder gemaakt van klei bevatte zeepachtig materiaal en op een Babylonisch kleitablet wordt een samenstelling beschreven die een zeepachtige substantie oplevert als deze lang genoeg wordt gekookt. Tegenwoordig wordt normale toiletzeep meestal gemaakt van rundvet, olijfolie, palmpitolie of kokosolie. Voor exclusievere zeepsoorten worden soms exotische oliën en vetten gebruikt in combinatie met plantaardige of synthetische geurstoffen en kleurstoffen.

Zeep voor alle toepassingen

U heeft bij ons keuze uit verpakkingen van 30 ml tot 5 liter in allerlei frisse geuren en van merken als Dove, Soft Care en Kimberly Clark of ons eigen premium A+ merk Caluclean. Gaat het u om de reiniging en minder om de geur, dan heeft u ook keuze uit ongeparfumeerde producten. Wilt u rekening houden met het milieu? Dan kunt u daarnaast zeep selecteren op basis van een MVO-keur. Zo is er plant based zeep en heeft u bijvoorbeeld keuze uit biologisch afbreekbare of CO2-neutrale varianten. Bovendien vindt u in onze webshop producten voor speciale toepassingen, zoals extra ontvettend garagezeep - al dan niet met korrel en parfum. De keuze is dus aan u!

Komt u er niet uit of heeft u specifieke vragen over ons zeepassortiment? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren