Filters

Koffiemachines

2 producten

Bekijk het aanbod koffiemachines voor elke omgeving

Koffiemachines zijn essentieel voor de werkomgeving. Voor uw medewerkers en voor uw klantrelaties die langskomen wilt u graag een vers gemalen kop koffie aanbieden. Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor geweldige koffiemachines. Er zijn twee grote koffiemachines waar u uit kan kiezen; de Bravilor Esprecious 12 en de Bravilor Sego 12. Beide machines hebben 12 diverse dranken die de apparaten kunnen maken, dus voor iedereen wat!

De Bravilor Espressmachine Esprecious 12 maakt vers gemalen koffie. Hiervoor heeft het systeem een canister voor koffiebonen. Ook heeft de Bravilor twee instantcanisters welke gevuld kunnen worden met cacao en foam topping voor chocolademelk of koffievarianten zoals cappuccino, café au lait en Wiener melange. Tevens is het mogelijk om de LED-verlichting rondom de display naar elke gewenste RGB-kleur, sfeer en interieur aanpassen. De Bravilor is een handige machine doordat tellerstanden geëxporteerd kunnen worden naar Excel, het apparaat compatibel is met muntwisselaars en andere externe randapparatuur, vol-indicatoren voor de afval- en lekbak en nog veel meer.

De Bravilor Sego 12 is een veelzijdige, volautomatische espressomachine die compact is en toch alles in huis heeft. Het strakke design, de hoogwaardige materialen en gebruiksvriendelijke bediening maken de Sego breed inzetbaar. Mede dankzij de unieke, gepatenteerde rotatiebrewer is deze espressomachine zeer eenvoudig te reinigen en onderhoudsvriendelijk.

Ook kunt u terecht bij Carel Lurvink voor de Xpress'OH koffiemachine 123 Spresso systeem van Rombouts. Deze compacte koffiemachine maakt gebruik van pads. Hierdoor kunt u heel gemakkelijk en snel een overheerlijk kopje koffie zetten. De Xpress'OH kan twee soorten koffie maken; Americano of Espresso.

Meer informatie over de perfecte koffiemachine voor uw werkomgeving? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.