Filters

Gelaatsschermen en vizieren

5 producten

Gelaatsschermen en vizieren

U moet niet alleen uw ogen beschermen tegen tegen rondvliegende deeltjes en/of chemicaliën. U moet alle lichaamsonderdelen goed beschermen. Uw ogen, neus en niet te vergeten de huid zijn essentiële zintuigen die u niet wilt beschadigen. Een goede gezichtsbescherming is dus erg belangrijk. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment gelaatschermen en vizieren. Een gelaatscherm voldoet aan de Europese Norm EN 166.

Het grote kunststoffen scherm van een gelaatsscherm of vizier beschermt het hele gelaat zonder dat dit ten kost gaat van het zicht. Een veiligheidsbril beschermt eigenlijk alleen de ogen en beschermt de rest van het gelaat dus een stuk minder goed tegen vaste deeltjes, vloeistofspetters, infraroodstraling, vlammen, lasers en UV. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar. Een gelaatscherm wordt standaard gedragen met een verstelbare hoofdband en sommige uitvoeringen gelaatsschermen zijn ook te verkrijgen in combinatie met een helm of andere gehoor- en/of ademhalingsbescherming. Daarnaast beschermen sommige gelaatsschermen ook de oren, slapen en kin. U moet er wel voor zorgen dat het materiaal van het gelaatsscherm bij uw werkomstandigheden past zodat uw huid goed beschermd wordt. Een houtzager heeft bijvoorbeeld geen bescherming nodig tegen gevaarlijke chemische vloeistoffen. Een gelaatsscherm of vizier kan gemaakt zijn van acetaat, cellulose, kunststof of polycarbonaat. Verder is het een groot voordeel als de veiligheidsbril voorzien is van een anti-fog-coating die tijdelijk het beslaan van de brillen voorkomt en als een gelaatscherm niet te zwaar is.
 
Meer weten? Onze specialisten helpen u graag verder als u belt naar 053 - 434 43 43 of een e-mail stuurt naar [email protected].

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren