Filters

Hiflo nLite

33 producten

HiFlo nlite, het ultieme watergeleidende stelensysteem

Het Unger nLite systeem is de nieuwe norm op het gebied van watergeleidende stelensystemen voor de zuiver water-reiniging. Het HiFlo nLite stelensysteem van Unger is een innovatie op het gebied van ergonomisch, veilig en efficiënt reinigen, waarbij de gebruiker moeiteloos in staat is om veilig van de grond tot een hoogte van 20m meter te werken. Het stelensysteem is hierdoor uitermate geschikt voor de reiniging van onder anderen glazen- en gebouwgevels, roestvrij stalen oppervlakken, zonnepanelen, borden en voertuigen. Het ergonomisch design, het eenvoudige gebruik en de perfecte verhouding tussen minimaal gewicht en maximale stabiliteit maken de HiFlo nLite een absolute meerwaarde voor alle professionele glasreinigings- en schoonmaakbedrijven.

Een HiFlo nLite systeem – twee varianten

Het uitgebreide HiFlo nLite systeem biedt een oplossing voor iedere professionele reinigingstaak. De nLite One variant voorziet de gebruiker van een ongekend gebruiksgemak en snelheid. Met behulp van de telescopische uitschuiffunctie kan de steel eenvoudig in lengte versteld worden. Tevens beschikt de nLite One over een compact design en een geminimaliseerde grootte, waardoor deze stelen uitermate geschikt zijn voor transport en werkzaamheden tot circa 9m.

De nLite connect variant biedt daarentegen een grote mate van flexibiliteit. Deze stelen serie combineert telescopische en modulaire elementen. Hierdoor kunt u voor iedere werkhoogte eenvoudig de perfecte steel samenstellen. De maximale werkhoogte is afhankelijk van het materiaal waaruit de stelen zijn opgebouwd. Hierbij kunnen glasvezel stelen gebruikt worden voor een werkhoogte tot 9m. Carbon stelen kunnen circa tot 13 meter ingezet worden en ultra HiMod carbon stelen kunnen veilig tot een werkhoogte van 20 meter ingezet worden. Kortom, door het uitgebreide HiFlo nLite systeem en de bijbehorende varianten heeft u de mogelijkheid om de perfecte watergeleidende steel te vinden die aansluit op uw wensen.

HiFlo nLite systemen met innovatieve eigenschappen & onderdelen

De HiFlo nLite watergeleidende stelensystemen bieden perfectie tot in het kleinste detail voor de professionele gebruiker. Zo zijn de stelen voorzien van unieke details. Zo beschikken de stelen over een slangmanagement systeem, waarbij met behulp van handige nLite clips de slang aan de buitenkant over de gehele steellengte vast kan worden gezet. Tevens beschikken de stelen over een opvallende markering op het bovenste uitbreidingsgedeelte van de steel. Dit dient als oriënteringshulpmiddel om het onbedoeld scheiden van de stelen te voorkomen. Tot slot beschikken de stelen over innovatieve en ergonomische handgrepen, die perfect in de hand liggen. De stelen kunnen met behulp van diverse onderdelen en accessoires eenvoudig passend gemaakt worden voor iedere reinigingsklus. Hierbij heeft u de keuze uit een reeks kwalitatief hoogwaardige accessoires zoals: hoekadapters, eindkappen, borstels, mondstukken en klemmen. De duurzame nLite klemmen bewerkstelligen een eenvoudige en snelle eenhandsbediening. Bovendien geven de klemmen weer dat op dit punt twee elementen verbonden of gescheiden kunnen worden.

Geïnteresseerd in HiFlo nLite?

Toch meer informatie nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!