Filters

Persoonlijke hygiëne

19 producten

Persoonlijke Hygiëne voor iedereen

Persoonlijke hygiene is belangrijk voor iedereen. Hygiene papier is papier dat wordt gebruikt voor het schoonmaken van vuil en vloeistof zonder dat het in contact komt met de substantie. Dit zijn onder andere facial tissues, damesverbandzakjes of washandjes. In publieke sanitaire ruimtes is het prettig om ook aparte luierwegwerpsystemen te hebben. Dit houdt nare geurtjes vast van gebruikte luiers.

Zakdoeken

Facial tissues zijn zachte, absorberende papieren zakdoekjes die geschikt zijn voor gebruik in het gezicht. Vooral voor het snuiten van de neus worden ze veel gebruikt. Echter kunnen ze ook gebruikt worden als doekje of servet. Meestal worden ze na eenmalig gebruikt weggegooid zodat de ziekteverwekkers uit de neus niet verspreid worden. Hierdoor zijn ze hygiënischer zijn dan stoffen zakdoeken. De facial tissues kunnen gemaakt zijn van nieuw of gerecycled papierpulp of een combinatie van chemische pulp met toegevoegde gerecyclede vezels.

Voor dames

Tampons, maandverband, vochtige doekjes, inbrenghulzen en de verpakkingen van tampons zijn niet geschikt om door te spoelen. Deze producten kunnen ernstige verstoppingen veroorzaken die niet zo makkelijk op te lossen zijn. Bovendien kunnen deze producten ook in het riool en bij waterzuiveringsinstallaties problemen veroorzaken. Om ontstoppingen en andere problemen te voorkomen is het ten eerste dus van belang deze producten op een andere manier te weg te gooien. Bovendien worden deze producten vaak als onhygiënisch gezien. Daarom zijn er speciale damesverbandzakjes ontwikkeld.

Persoonlijke hygiëne producten bestellen?

Wilt u meer weten over het juiste persoonlijke hygiene papier voor uw situatie? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!