Filters

Persoonlijke hygiëne

25 producten

Persoonlijke Hygiëne voor iedereen

Persoonlijke hygiene is belangrijk voor iedereen. Hygiene papier is papier dat wordt gebruikt voor het schoonmaken van vuil en vloeistof zonder dat het in contact komt met de substantie. Dit zijn onder andere facial tissues, damesverbandzakjes, washandjes of luierzakken. In publieke sanitaire ruimtes is het prettig om ook aparte luierwegwerpsystemen te hebben. Dit houdt nare geurtjes vast van gebruikte luiers. Binnen het assoritment van Carel Lurvink kunt u terecht voor luierzakken voor uw luierwegwerpsysteem.

Facial tissues zijn zachte, absorberende papieren zakdoekjes die geschikt zijn voor gebruik in het gezicht. Vooral voor het snuiten van de neus worden ze veel gebruikt. Echter kunnen ze ook gebruikt worden als doekje of servet. Meestal worden ze na eenmalig gebruikt weggegooid zodat de ziekteverwekkers uit de neus niet verspreid worden. Hierdoor zijn ze hygiënischer zijn dan stoffen zakdoeken. De facial tissues kunnen van gemaakt zijn van nieuw of gerecycled papierpulp of een combinatie van chemische pulp met toegevoegde gerecyclede vezels.

Tampons, maandverband, vochtige doekjes, inbrenghulzen en de verpakkingen van tampons zijn niet geschikt om door te spoelen. Deze producten kunnen ernstige verstoppingen veroorzaken die niet zo makkelijk op te lossen zijn. Bovendien kunnen deze producten ook in het riool en bij waterzuiveringsinstallaties problemen veroorzaken. Om ontstoppingen en andere problemen te voorkomen is het ten eerste dus van belang deze producten op een andere manier te weg te gooien. Bovendien worden deze producten vaak als onhygiënisch gezien. Daarom zijn er speciale damesverbandzakjes ontwikkeld.

Wilt u meer weten over het juiste persoonlijke hygiene papier voor uw situatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren