Filters

Reinigende doekjes

4 producten

Reinigingsdoekjes

De makkelijkste manier om snel iets te reinigen als er geen water beschikbaar is zijn reinigingsdoekjes. Reinigingsdoekjes reinigen efficiënt de handen, gereedschap, oppervlakten en nog veel meel andere dingen. Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment professionele reinigingsdoekjes met hoogste kwaliteit voor een effectieve reiniging. De reinigingsdoekjes zijn van toongevende merken als Deb, Deb Stoko, Stoko, Soft Care, Swarfega, Clear en Diversey.

Effectief reinigen zonder water

Reinigingsdoekjes zijn zo ontworpen dat u gemakkelijk en effectief uw handen of werkplaats kunt reinigen zonder water. Ze zijn uitermate handig om altijd bij de hand te hebben. Ze kunnen namelijk vaker van pas komen dan men denkt; niet alleen op de werkvloer maar ook tijdens het winkelen, in een restaurant, in de auto of gewoon thuis. Als u reinigingsdoekjes bij de hand heeft kunt u altijd snel reinigen zonder dat u water nodig heeft. Het reinigen zonder water is mogelijk doordat de doekjes geïmpregneerd zijn met een reinigende ingrediënten. De doekjes in ons assortiment zijn allemaal dermatologisch getest.

Het assortiment van Carel Lurvink

De reinigingsdoekjes zijn te verkrijgen in grote hoeveelheden in een emmer. Net als reinigende crèmes en andere reinigers hebben ook reinigingsdoekjes verschillende eigenschappen. Zo verschillen uiteraard de type verontreinigingen die de doekjes aankunnen. De reinigingsdoekjes van Clearblack en Swarfega Black Box van Deb verwijderen bijvoorbeeld onder andere drukinkten, lakken, kitten, lijmen, diverse kunststoffen, niet uitgeharde 2K lakken, olie en vet. De Kresto special wipes van Deb Stoko zijn speciaal geïmpregneerd voor een zeer effectieve verwijdering van druk en lak waardoor ze zeer geschikt zijn in druk- en lakwerkbedrijven. Ook de sterkte en de grootte van de doekjes kunnen verschillen. Daarnaast beschikken sommige handreinigingsdoekjes over een vochtinbrengende werking voor een zachtere en soepelere huid. De soft Care Tex H4 handreinigingsdoekjes zorgen er bijvoorbeeld voor dat de handen na de reiniging schoon en zachte aanvoelen en de Deb Stoko Kresto Special Wipes beschikken over glycerine om de huid te hydrateren en verzorgen.

Reinigende doekjes bestellen?

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.