Filters

Toilet accessoires

52 producten

Sanitaire accessoires

Wilt u dat uw badkamer schoon is en tegelijkertijd een prettige uitstraling heeft? In ons assortiment sanitaire accessoires vindt u alles wat u nodig heeft om een badkamer, toilet of openbare toilet in te richten. Denk hierbij aan toiletborstels, toiletrolhouders, douchematten, handdoekringen, urinoirmatten, haken en hoekplancet & bekerhouders.  De sanitaire accessoires bij Carel Lurvink zijn van topkwaliteit en hebben niet alleen een praktische functie; ze zijn ook nog een stijlvol.

Toiletborstel

Een toiletborstel is niet bepaald het mooiste en schoonste product. Echter zijn toiletborstels wel essentieel in een toilet om de wc schoon te houden. Gelukkig bestaan er verschillende soorten toiletborstelhouders die toch nog bijdragen aan een leuke sfeer in de toilet. Zo kunt u er één kiezen waarin de toiletborstel helemaal niet meer zichtbaar is of één met een leuk kleurtje of een bijzonder model. Een toiletborstelhouder aan de muur kan ook erg praktisch zijn doordat hij niet in de weg staat bij het dweilen.

Toiletrolhouders

Ook een toiletrolhouder kan helpen uw badkamer op te vrolijken. Neem een kijkje in ons assortiment toiletrolhouders en kies een model die in uw sanitaire ruimte past. In openbare toiletruimtes kunnen toiletroldispensers een betere oplossing zijn. Neem hier een kijkje in ons assortiment toiletpapierdispensers.

Hygiene in de badkamer

Uiteraard is het erg belangrijk dat de badkamer regelmatig grondig schoon gemaakt wordt met professionele reinigingsmiddelen (neem hier een kijkje in ons assortiment schoonmaakartikelen). Er kunnen snel onaangename geurtjes ontstaan. Als u een urinoir bezit raden wij aan gebruik te maken van een urinoirmatten. Urinoirmatten voorkomen dat urinespetters om het urinoir terecht komt en zich minder snel onaangename geurtjes verspreiden.

Wilt u meer weten over de juiste accessoires voor uw sanitaire ruimtes? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.