Filters

Poetspapier

70 producten

Best verkocht
CaluCare ECO Comfort poetsrollen 1-lgs wit 6x300mtr
CaluCare ECO Comfort poetsrollen 1-lgs wit 6x300mtr
CaluCare ECO Comfort poetsrollen 1-lgs wit 6x300mtr

Het beste poetspapier voor uw schoonmaakklus

Poetspapier is onmisbaar in elke werkomgeving. Of u nu hygiënisch uw handen wilt drogen in de keuken, snel gemorste vloeistoffen wilt opvegen van de vloer of gereedschappen wilt schoonvegen… Poetspapier komt altijd goed van pas. Grove vervuiling? Kies dan voor 2- of 3-laags papier. Dit papier is vaak wat duurder, maar een stuk sterker en dikker en daardoor geschikt voor de zwaardere schoonmaakklussen. Hoeft u alleen maar uw handen af te drogen? Dan volstaat 1-laags poetspapier in de meeste gevallen. Is goede vochtopname van belang? Gebruik dan papier met een hoog absorptievermogen.

Soorten poetspapier

U vindt bij ons een uitgebreid assortiment poetspapier. Zeer populair zijn de poetsrollen. Deze zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, zoals de mini, midi en maxi poetsrol. Met of zonder huls. Wel of niet geperforeerd. 1-laags, 2-laags of 3-laags. Gemaakt van gerecycled papier of 100% cellulose. Wit of blauw. Voor elke klus is er wel een geschikte poetsrol te vinden. En dankzij een bijpassende poetspapier dispenser voor de muur of de vloer heeft u het papier altijd bij de hand en kunt u het eenvoudig afscheuren. Naast poetspapier op rol, bieden we poetspapier in pak aan. Handig om mee te nemen in uw werkbus of voor gebruik op plekken waar geen dispenser aan de wand bevestigd kan worden.

Mini poetsrollen

Een mini poetsrol is, zoals de naam al doet vermoeden, de kleinste poetsrol. Qua formaat is deze een beetje te vergelijken met een keukenrol. Doordat veel mini rollen worden gemaakt zonder koker, zoals de Tork Wiping mini poetsrollen , zit er toch voldoende papier op een rol. Gemiddeld zo’n 120 meter. Dankzij het kleinere formaat is een mini poetsrol de ideale oplossing voor ruimtes met een wat lagere doorstroom of locaties waar minder plaats is om een dispenser op te hangen.

Midi poetsrollen

De midi poetsrol is de bekendste en meest gangbare rol. Deze bevat meer papier - gemiddeld zo’n 150 tot 300 meter, afhankelijk van het aantal lagen papier - en is daardoor zeer geschikt voor plaatsen waar het verbruik hoger is. Dankzij de extra meters op de rol, hoeft u de rollen minder vaak te vervangen. Zo zit er op de Tork M2 poetsrol zelfs wel 350 meter aan poetspapier.

Maxi poetsrollen voor industrieel gebruik

Heeft u veel papier nodig om schoon te maken? Kies dan voor een maxi poetsrol. Bijvoorbeeld de CaluCare Premium maxi poetsrol . Dit industriepapier zien we veel terug in garages, werkplaatsen en productieomgevingen. Met een lengte van soms wel 1000 meter bieden ze genoeg papier om langdurig te kunnen gebruiken. Dankzij het goede absorptievermogen worden maxi poetsrollen veel gebruikt om grotere hoeveelheden vloeistoffen op te nemen. Met een handige poetsrolstandaard voor de vloer kunt u deze rollen op elke gewenste plek inzetten.

CaluCare poetspapier: A-kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Onder ons Premium A+ merk CaluCare bieden we een uitgebreid assortiment poetspapier aan. Van zeer duurzaam papier met het EU Ecolabel en FSC-keurmerk, tot poetspapier gemaakt van 100% cellulose en blauwe poetsdoeken geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie. Sterk papier met een hoog absorptievermogen, 1- of 2 laags, met of zonder kern. En dankzij de goede prijs-kwaliteitverhouding altijd de beste keuze.

Poetspapier kopen bij Carel Lurvink

Naast ons merk CaluCare, verkopen wij poetspapier van de bekende merken, zoals Kimberly Clark, Tork, Satino, Wypall en BlackSatino. Met zo’n ruim assortiment, vindt u altijd het poetspapier dat u nodig heeft voor uw klus. Heeft u vragen of hulp nodig bij het vinden het juiste papier? Of wilt u weten welk papier in uw dispensers past? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.