Filters

Werksokken

21 producten

Geef je voeten de beste zorg met hoogwaardige werksokken. Voor optimale bescherming en comfort voor je voeten biedt Carel Lurvink werksokken van de gerenommeerde merken Bata en Emma. Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor de zware eisen van de werkvloer, met kenmerken zoals vochtregulatie en versterkte zones voor extra duurzaamheid.


Waarom is het dragen van werksokken zo belangrijk?

Het is misschien wel het meest ondergewaardeerde type werkkleding: de werksok. Het dragen van goede werksokken is daarentegen erg belangrijk. Ze kunnen echt een verschil maken als het gaat om voetklachten, zoals blaren of schimmels. Daarnaast voorkomt u zweetvoeten door het dragen van goede werksokken. Naast dat het draagcomfort aanzienlijk verhoogt, wordt de levensduur en de veiligheid van uw schoenen ook verlengt.

Wat zijn goede werksokken?

Wordt u ook zo gek van al die sokken die binnen de kortste keren weer kapot zijn? Te dunne sokken geven onvoldoende comfort en ondersteuning, en zijn bovendien snel kapot. Het is soms erg lastig om goede werksokken te vinden. De sterke sokken van Carel Lurvink zijn dan een goede keuze, dankzij de hoge kwaliteit en het ultieme comfort; zelfs in schoenen die helemaal niet comfortabel zitten. Met de juiste werksokken, die passen bij de werkomstandigheden, voorkomt u wrijving, irritaties, blaren en transpiratie.

Welk type werksokken is het meest geschikt?

Onze sterke sokken zijn te vinden in veel verschillende uitvoeringen. Zo bieden we in ons ruime assortiment werksokken voor verschillende seizoenen en voor koude, warme, natte en droge omstandigheden. Werksokken horen u niet alleen te beschermen tegen kou of warmte, maar ook tegen de wrijving die in uw schoenen en laarzen plaatsvindt. Door het dragen van goede werksokken kunnen veel pijnlijke voeten voorkomen worden. We bieden u werksokken van diverse materialen, zoals katoen, wol en polyester. Daarnaast hebben we een assortiment bamboe werksokken, welke vanzelfsprekend worden gemaakt van bamboe in combinatie met wol. Hierdoor zijn ze erg zacht en hebben ze een uitstekende vochtregulatie. Uw voeten blijven droog en fris, en onaangename geurtjes krijgen geen schijn van kans. Onze Emma werksokken heren zijn bovendien verkrijgbaar als Hydro-Dry variant. Dit zijn werksokken met een lange levensduur en goede vochtregulatie die het hele jaar gedragen kunnen worden.

Eigenschappen van onze goede werksokken

• Werksokken voeren vocht af van de huid naar de buitenkant van de schoen
• Alle vezels in onze werksokken verkleinen de kans op voetproblemen
• De meeste van onze professionele werksokken zijn standaard antistatisch en beschikken over een zachte, verende zool, die reikt tot over de tenen. Dat biedt extra comfort en bescherming in veiligheidsschoeisel met stalen neuzen
• De sokken zijn voorgewassen en voorgekrompen
• De sokken kunnen worden voorzien van een ingeweven bedrijfslogo om ze een persoonlijk karakter te geven
• De werksokken zijn gemaakt uit Lycra en polyamide zodat de werksokken niet afzakken.
• Industriële ESD-sokken zijn gemaakt uit het metaalvezel Bekinox dat elektrostatische oplading voorkomt en zo het risico van schade aan componenten vermindert.

Online uw sterke werksokken kopen?

Sterke werksokken van hoge kwaliteit bestelt u eenvoudig online bij Carel Lurvink. We bieden u een breed assortiment werksokken van echte A-merken, zoals Bata, Diadora Utility, Portwest en Emma. U kunt kiezen uit verschillende modellen. Onze werksokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, van maat 35 t/m 53 en in de kleuren zwart, blauw, grijs, wit en antraciet.

Heeft u nog vragen over onze werksokken en wilt u meer informatie? Onze specialisten helpen u graag verder via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.