Filters

Disposable kleding

61 producten

Disposable kleding of wel wegwerpkleding

Disposable kleding (ofwel wegwerpkleding) wordt vooral gebruikt in werkomgevingen waarin hygiëne voorop staat. Denk daarbij aan de voedingsmiddelenindustrie, de zorg en aan de medische sector. Niet alleen gaat het daarbij om bescherming tegen infecties, virussen en bacteriën, maar bijvoorbeeld ook tegen chemicaliën of andere gevaarlijke stoffen. Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor de meest uiteenlopende wegwerpkleding. Van disposable broeken, overalls, schorten en bezoekersjassen tot wegwerp mouwovertrekken, hoofddeksels, gelaatsbedekking, schoenovertrekken en handschoenen.

Disposable kleding voor optimale hygiëne

De disposable kleding van Carel Lurvink helpt u een hygiënische werkomgeving te handhaven. Daarbij gaat het niet alleen om risico’s en gevaren die vanuit producten of te verwerken ingrediënten kunnen ontstaan. Ook mensen kunnen elkaar besmetten. Om deze kruisbesmetting te voorkomen, is een groot deel van de disposable kleding van Carel Lurvink verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor rode bezoekersjassen, overalls, schorten en wegwerphandschoenen in de ene ruimte en voor blauwe of groene in de andere. Met deze vorm van ‘kleurcodering’ ziet u het onmiddellijk als iemand zich in een ruimte bevindt waar hij niet hoort. U kunt zonodig direct maatregelen nemen - en besmetting voorkomen.

Advies over wegwerpkleding

U vindt bij ons disposable kleding voor iedere soort werkzaamheden. Niet alleen in verschillende kleuren, maar ook in verschillende materialen. Ga in de webshop naar de categorie die u zoekt, selecteer op merk, materiaal, maat, kleur, eigenschap en de veiligheidsklasse (als dit van toepassing is) en u ziet direct welke wegwerpkleding uit ons assortiment aan uw wensen én aan de wettelijke eisen voldoet. Omdat we zoveel verschillende mogelijkheden bieden, kunnen we ons voorstellen dat u er niet uitkomt. Neem in dat geval contact op met onze specialisten. Zij helpen u graag de juiste disposable kleding te selecteren die past bij uw bedrijf, budget en werkzaamheden. Voor een persoonlijk advies kunt u ons bellen op 053 - 434 43 43. Of stuur een e-mail naar [email protected].

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren