Filters

Voedselcodering

3 producten

Voedselcodering

Bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie moeten zich aan strenge regels houden om risico’s die voedsel met zich meebrengt te voorkomen. Voedselveiligheid geeft aan hoe onveilig of veilig voedsel is. Voedselcodering helpt niet alleen voedselvergiftigingen door bederf te voorkomen maar draagt ook bij aan het voorkomen van allergische reacties en andere risico’s die voedsel mee kunnen brengen.

Bij voedselcodering kunt u denken aan dag labels, close-it etiketten, en lege THT-labels die u zelf kunt labelen. Een belangrijke eigenschap van voedselcoderingsetiketten is dat de etiketten gemakkelijk los te maken zijn en er ook geen lijmresten achterblijven. Vaak is daarvoor wel contact met water nodig. Voedselcoderingsetiketten lossen snel op in water waardoor ze eenvoudig te verwijderen zijn. Bij voedselcodering is er rekening mee gehouden dat de voedselcodering voor iedereen duidelijk moet zijn. Daarom zijn daglabels niet gecodeerd met de dag van de week maar is elke dag van de week gekoppeld aan een eigen kleur zodat de voedselcodering in elk land te begrijpen is.
Uiteraard voldoen al onze producten in ons assortiment voedselcodering aan het HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)-voedselveiligheidssyteem waar zich alle bedrijven in de voedsingsmiddelenindustrie aan moeten houden.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren