Filters

Inwashouders

8 producten


Professionele inwashouders

Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment glazenwassersmaterialen; zo ook inwashoezen en inwashouders. Voor elke inwashoes heeft u een bijpassende inwashouder nodig. Een inwashoes wordt gebruikt voor het bevochtigen van ruiten en andere grote oppervlakken. De meeste onze inwashouders passen ook op telescoopstelen zodat het wassen van hoge ramen eenvoudiger wordt. Door inwashouders op een steel te bevestigen worden veel ongelukken voorkomen door het feit dat men minder snel op gevaarlijke ladders moet balanceren. Ook zonder een telescoopsteel is een inwashouder handig in gebruik en kunnen ramen efficiënt gereinigd worden. Hierbij helpt de ergonomische handgreep van onze inwashouders.

De keuze van glazenwassers

Inwashouders zijn de voorkeur van glazenwassers vanwege hun efficiënte en draagbare ontwerp. Ze bieden een gestroomlijnde manier om reinigingsmiddel gelijkmatig te verdelen, waardoor het werk sneller en effectiever wordt. Het ergonomische ontwerp zorgt voor comfort tijdens langdurig gebruik, terwijl de constante toevoer van schoonmaakoplossing leidt tot consistente en professionele resultaten. Inwashouders maken het werk van glazenwassers praktischer en dragen bij aan een vlekkeloze reinigingservaring.

Inwashouder bestellen?

Heeft u ook nog een bijpassende inwashoes nodig? Neem een kijkje in ons assortiment inwashoezen? Let op: zorg ervoor dat u een inwashouder koopt die bij uw inwashoes past. Gelukkig zijn onze inwashouders te verkrijgen in verschillende maten. Toch meer informatie nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!