Filters

Inwashouders

9 producten

Inwashouders

Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment glazenwassersmaterialen; zo ook inwashoezen en inwashouders. Voor elke inwashoes heeft u een bijpassende inwashouder nodig. Een inwashoes wordt gebruikt voor het bevochtigen van ruiten en andere grote oppervlakken. De meeste onze inwashouders passen ook op telescoopstelen zodat het wassen van hoge ramen eenvoudiger wordt. Inwashouders op een telescoopsteel voorkomen ook veel ongelukken doordat men minder snel op gevaarlijke ladders moet balanceren. Ook zonder een telescoopsteel is een inwashouder handig in gebruik en kunnen ramen efficiënt gereinigd worden. Hierbij helpt de ergonomische handgreep van onze inwashouders.

Heeft u ook nog een bijpassende inwashoes nodig? Neem een kijkje in ons assortiment inwashoezen?

Let op: zorg ervoor dat u een inwashouder koopt die bij uw inwashoes past. Gelukkig zijn onze inwashouders te verkrijgen in verschillende maten.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren