Filters

Doodlebugs en houders

10 producten

Doodlebugs en houders

Een doodlebug is een soort schuurpad. Er zijn verschillende soorten doodlebugs die geschikt zijn voor verschillende ondergronden doordat de hardheid van de doodlebugs verschilt. Vaak geven verschillende kleuren van de doodlebugs verschillende hardheden aan. Om een oppervlakte zo snel en gemakkelijk mogelijk schoon te maken met een doodlebug raden wij aan ook een doodlebug handblok, doodlebug steelblok of doodlebug steelschrobber te gebruiken. Door het gebruik van deze hulpmiddelen kan er meer druk op het oppervlak uitgeoefend worden.

Soorten doodlebugs bij Carel Lurvink

Melamine doodlebugs: Melamine pads zijn geschikt voor het verwijderen van hardnekkige aanslagen en/of strepen. Ze worden voornamelijk gebruikt voor het schoonmaken van zwembaden.

Twister doodlebugs: Een twister doodlebug is een pad die de reinigende werking van een flexibele polyester pad combineert met de polijstende hardheid van diamanten. Deze combinatie voegt bij de dagelijkse schoonmaak een periodiek tintje toe.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren