Filters

Urinoirmatten

3 producten

Urinoirmatten bestellen?

Bent u opzoek naar een urinoir mat? Carel Lurvink heeft een uitgebreid assortiment urinoirmatten. Een urinoirmat is een rubberen mat die men in een urinoir kan leggen. De meeste urinoirmatten zijn universeel voor alle urinoirs doordat onze urinoirmatten gemaakt zijn van hoogwaardige materialen die goed op zijn plek blijven liggen in elke vorm urinoir. Urinoirmatten hebben vele goede eigenschappen. (1) Vaak beschikken urinoirmatten over speciale anti-spat haartjes wat voorkomt dat urinespetters op en om het urinoir terecht komen. Dit zorgt voor een aanzienlijk betere hygiëne in de sanitaire ruimte. (2) Bovendien geeft een urinoirmat geeft een urinoir een verzorgd uiterlijk. (3) Sommige urinoirmatten zijn daarnaast in staat een frisse geur te verspreiden. Urinoirmatten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en geuren. Zo bieden wij zelfs urinoirmatten met frisse geuren zoals meloen of citroen. De meeste urinoirmatten met geur zijn effectief voor ongeveer vier tot zes weken. (4) Ten slot maakt het gebruik van een urinoirmat ook het reinigen van uw urinoir eenvoudiger en kan een urinoirmat zelfs eventuele verstoppingen voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan kauwgom of verpakkingen die in een urinoir gegooid worden in plaats van een afvalbak. Een urinoirmat voorkomt dat dit afval mee worden doorgespoeld. Al met al zijn urinoirmatten dus een erg goede investering.

Voor andere artikelen voor uw sanitaire ruimte kijk in ons assortiment van toiletborstels, toiletrolhouders, dispensers of afvalbakken.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren