Filters

Urinoirmatten

5 producten

Urinoirmatten bestellen bij Carel Lurvink

Bent u op zoek naar een urinoirmat? Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment urinoirmatten. Een urinoirmat is meer dan alleen een praktisch item; het draagt bij aan de hygiëne en uitstraling van uw sanitaire voorzieningen.

Voordelen van urinoirmatjes

Urinoirmatten zijn ontworpen met verschillende eigenschappen die bijdragen aan een schone en frisse sanitaire ruimte:

Verbeterde hygiëne met anti-spat eigenschappen

Dankzij speciale anti-spat haartjes helpen onze urinoirmatten om urinespetters te voorkomen. Dit resulteert in een aanzienlijke verbetering van de hygiëne rondom het urinoir.

Een verzorgd uiterlijk

Een urinoirmat geeft niet alleen een frisse indruk maar zorgt ook voor een verzorgde uitstraling van uw sanitaire voorzieningen.

Aangename geuren

Sommige urinoirmatten zijn ontworpen om een frisse geur te verspreiden, waardoor uw sanitaire ruimte altijd aangenaam ruikt. Kies uit geuren zoals meloen of citroen voor een frisse beleving.

Gemakkelijk onderhoud en preventie van verstoppingen

Het gebruik van urinoirmatten vergemakkelijkt het reinigen van urinoirs en kan helpen verstoppingen te voorkomen. Afval zoals kauwgom of verpakkingen wordt door de mat opgevangen voordat het kan doorspoelen.

Urinoirmatjes in diverse varianten

Carel Lurvink biedt urinoirmatten in verschillende kleuren en geuren, geschikt voor elke sanitaire ruimte. Ontdek ons assortiment en vind de perfecte match voor uw behoeften.

Meer sanitaire artikelen

Naast urinoirmatten, vindt u bij ons een compleet assortiment aan artikelen voor uw sanitaire ruimte, waaronder toiletborstels, toiletrolhouders, dispensers of afvalbakken.

Urinoirmatjes bestellen?

Voor meer informatie over onze urinoirmatten of andere sanitaire oplossingen, neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel 053 - 434 43 43.