Filters

Vikan handschrapers en vloerschrapers

20 producten

Voor grondige en effectieve reiniging zijn Vikan handschrapers en vloerschrapers de ideale keuze. Bij Carel Lurvink vindt u een uitgebreid assortiment Vikan schrapers, ontworpen voor maximale efficiëntie en duurzaamheid. Deze hoogwaardige schrapers zijn perfect voor het verwijderen van hardnekkig vuil en zorgen voor een vlekkeloos resultaat op diverse oppervlakken. Ontdek de betrouwbare kwaliteit van Vikan bij Carel Lurvink en verbeter uw schoonmaakroutine met onze professionele schrapers.

Vikan handschrapers en vloerschrapers kopen bij Carel Lurvink

Bij Carel Lurvink vindt u een ruime selectie Vikan handschrapers en vloerschrapers, essentieel voor professionele voedselverwerking in bakkerijen, keukens en fabrieken. Of u nu deegresten snel wilt verzamelen of hardnekkige verontreinigingen wilt verwijderen, Vikan hand- en vloerschrapers zijn onmisbare hulpmiddelen.

Vikan handschrapers en vloerschrapers in verschillende kleuren en maten beschikbaar

De Vikan handschrapers zijn beschikbaar in diverse HACCP-kleuren, zodat ze perfect in uw bestaande kleurcoderingssysteem passen. Hierdoor wordt verwarring voorkomen en blijven de schrapers in de juiste omgeving gebruikt. U kunt kiezen uit verschillende breedtematen, waaronder 50 mm, 75 mm, 100 mm en 102 mm, om de perfecte handschraper voor uw situatie te vinden.

Verschillende typen materialen handschrapers en vloerschrapers

Carel Lurvink biedt twee soorten materialen aan: schrapers roestvrij stalen blad en schrapers van kunstoffen zoals: nylon en polypropyleen. Beide materialen voldoen aan de wettelijke eisen voor gebruik in voedselverwerkingsomgevingen. Voor gevoelige oppervlakken raden we kunststof schrapers aan, terwijl RVS schrapers effectiever zijn voor hardnekkige vervuiling.

Waar worden handschrapers en vloerschrapers vooral voor gebruikt?

De toepassingen van handschrapers en vloerschrapers zijn veelzijdig. Ze worden gebruikt om restproducten van transportbanden te verwijderen op verpakkingslijnen en om stickers zonder chemicaliën te verwijderen bij labelmachines. In voedselproductieprocessen zijn handschrapers ideaal voor het schrapen van deeg, het reinigen van kommen en bakken, en zelfs voor het snijden van deeg. Bij het gebruik van handschrapers is ergonomie van groot belang, gezien de kracht die soms nodig is. Vikan heeft hieraan gedacht en de handschrapers ergonomisch ontworpen om correct gebruik te bevorderen en onjuist gebruik te voorkomen. Vaak komen deze schrapers in contact met heet of gesmolten materiaal, hiervoor zijn hittebestedigde schrapers beschikbaar.  

Hygiënische ophangsystemen

Om een hygiënische werkomgeving te handhaven, is het belangrijk om de handschrapers en vloerschrapers op een geschikte manier op te bergen. Ophangsystemen van Vikan of schaduwborden van CaluClean zijn ideale oplossingen om deze borstels hygiënisch op te bergen en te beschermen. Door de handschrapers en vloerschrapers op te hangen, kunnen ze langer meegaan, wat kosten bespaart. Daarnaast zijn de meeste borstels verkrijgbaar in verschillende kleuren die kunnen worden aangepast aan uw kleurcoderingsprogramma. Om verdere hygiëne en organisatie te stimuleren kan gekozen worden voor detecteerbare schrapers.  

Meer informatie

Bij Carel Lurvink kunt u vertrouwen op hoogwaardige Vikan handschrapers en vloerschrapers die voldoen aan voedselveiligheidseisen en optimale prestaties leveren in diverse toepassingen. Onze experts staan klaar om u te adviseren. Neem contact met ons op via [email protected] of bel 053 - 434 43 43.