Filters

Desinfectiedoekjes

7 producten

Desinfectiedoekjes bestellen bij Carel Lurvink

In zorginstellingen is hygiëne van het grootste belang, en daarom vormt het gebruik van desinfectiedoekjes een essentieel hulpmiddel om oppervlakken snel en effectief te desinfecteren. Bij Carel Lurvink bieden we een assortiment desinfectiedoekjes die niet alleen geschikt zijn voor algemeen gebruik, maar ook specifiek zijn ontworpen voor de voedingsindustrie en de medische sector. Onze desinfectiedoekjes zijn verkrijgbaar in twee varianten: een verpakking van 200 stuks en een grotere verpakking van 680 stuks. Voor extra gemak is er een handige navulverpakking beschikbaar voor de variant van 200 stuks.

Wat is het verschil tussen desinfectiedoekjes en reinigingsdoekjes?

Desinfectiedoekjes, ook wel antibacteriële doekjes genoemd, zijn speciaal geformuleerd om micro-organismen, zoals bacteriën en virussen, te doden of te inactiveren. Deze doekjes worden gebruikt om oppervlakken te ontsmetten en ziekteverwekkers te verminderen of te verwijderen. Desinfectiedoekjes bevatten krachtigere chemische stoffen, zoals desinfecterende alcohol of andere antimicrobiële middelen, die effectief zijn tegen een breed scala aan microben.

Reinigingsdoekjes van bijvoorbeeld Glorix zijn ontworpen om oppervlakken te reinigen door stof, vuil, vlekken en sommige lichte verontreinigingen te verwijderen. Deze doekjes kunnen gebruikt worden voor dagelijkse reinigingstaken in huis, op kantoor, in de auto, enzovoort. Reinigingsdoekjes bevatten vaak milde reinigingsmiddelen, zoals zeep of detergenten, om vuil los te maken en weg te vegen zonder schade aan oppervlakken aan te richten. Het is daarom erg belangrijk om te kijken welke soort doekjes u nodig heeft.

Hoe gebruikt u desinfectiedoekjes?

Om desinfectiedoekjes effectief te gebruiken, kiest u eerst de juiste doekjes voor het gewenste oppervlak. Lees de instructies op de verpakking en controleer de houdbaarheid. Indien nodig, draag handschoenen en zorg voor ventilatie. Gebruik één doekje per oppervlak, veeg grondig alle hoeken en randen af en laat het oppervlak nat achter gedurende de aanbevolen inwerktijd. Gooi gebruikte doekjes weg volgens de juiste afvalverwerking en was daarna grondig uw handen. Herhaal indien nodig voor een optimale desinfectie. Volg altijd de instructies op de verpakking om de effectiviteit van de desinfectie te waarborgen.

Desinfectiedoekjes zijn duurzaam

De desinfectiedoekjes van Carel Lurvink zijn verkrijgbaar in stevige herbruikbare potten met handige sluiting om uitdrogen van de doekjes te voorkomen. Zodra de pot leeg is, kan een navulling worden geplaatst. Hierdoor is het niet nodig om nieuwe potten aan te schaffen. Dit is niet alleen goedkoper, op deze manier wordt er ook nog eens 93% minder plastic in omloop gebracht.

Desinfectiedoekjes bestellen?

Wilt u meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43. We staan klaar om u te helpen bij het vinden van de beste sanitaire oplossingen voor uw behoeften.