Hiflo Carbontec

5 producten

Unger collectie Hiflo Carbontec

De producten van Unger zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen binnen de professionele glazenwassersbranche. Unger staat dan ook bekend om haar innovatieve en ergonomische producten en bijbehorende accessoires, waarbij de klant voorzien wordt van hoogwaardige kwaliteit en ongekende efficiëntie. De Hiflo Carbontec productgroep van Unger is een uitstekend voorbeeld hiervan. Deze producten en accessoires worden gekenmerkt door een unieke carbonvezelstructuur. De carbonvezeltechnologie binnen de Hiflo Carbontec producten bieden de gebruiker ultieme kwaliteit en stevigheid, terwijl de producten licht en ergonomisch in gebruik zijn. Bovendien draagt de sterke carbonvezelstructuur bij aan de lange levensduur van de Unger Hiflo watergeleidende steelsystemen en bijbehorende accessoires.

Unger CarbonTec onderdelen & accessoires

De producten voor Unger voor de professionele glasreiniging beschikken over een hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur. Het kan echter weleens voorkomen dat een onderdeel kapot gaat of dat er slijtage plaatsvindt na langdurig gebruik. Hiervoor hoeft u niet direct een nieuwe product te kopen, maar kunt eenvoudig het kapotte onderdeel vervangen voor een nieuwe. Tevens kunt u met behulp van de Carbontec accessoires van Unger eenvoudig diverse Unger producten zoals de watergeleidende steelsystemen en borstels naar uw hand zetten. Zo bieden de Hiflo adapters de mogelijkheid om diverse accessoires zoals stelen, slangen en borstels te verbinden aan de watergeleidende Hiflo systemen. Daarnaast zorgen kwalitatief hoogwaardige Carbontec O-ringen ervoor dat diverse onderdelen en accessoires perfect op elkaar aansluiten, waardoor de kans op lekkage wordt geminimaliseerd. Naast de Unger CarbonTec heeft Carel Lurvink ook andere glazenwassersmaterialen, waaronder ook Hiflo nLite en Hiflo Advanced.

Geïnteresseerd in HiFlo CarbonTec producten?

Toch meer informatie nodig? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!