Hiflo Carbontec

5 producten

Hiflo Carbontec

De producten van Unger zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen binnen de professionele glazenwassersbranche. Unger staat dan ook bekend om haar innovatieve en ergonomische producten en bijbehorende accessoires, waarbij de klant voorzien wordt van hoogwaardige kwaliteit en ongekende efficiëntie. De Hiflo Carbontec productgroep van Unger is een uitstekend voorbeeld hiervan. Deze producten en accessoires worden gekenmerkt door een unieke carbonvezelstructuur. De carbonvezeltechnologie binnen de Hiflo Carbontec producten bieden de gebruiker ultieme kwaliteit en stevigheid, terwijl de producten licht en ergonomisch in gebruik zijn. Bovendien draagt de sterke carbonvezelstructuur bij aan de lange levensduur van de Unger Hiflo watergeleidende steelsystemen en bijbehorende accessoires.

Unger Hiflo CarbonTec borstels

De Hiflo Carbontec borstels zijn ontworpen om de gebruiker te voorzien van superlichte borstels gecombineerd met ultieme schrobkracht. Hierdoor kan de professionele gebruiker op een efficiënte, flexibele en ergonomische wijze uiteenlopende oppervlakken reinigen en spoelen. De Carbontec borstels beschikken over speciale nylon borstels waardoor glasreiniging met gedemineraliseerd water mogelijk is.

Unger CarbonTec onderdelen & accessoires

De producten voor Unger voor de professionele glasreiniging beschikken over een hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur. Het kan echter weleens voorkomen dat een onderdeel kapot gaat of dat er slijtage plaatsvindt na langdurig gebruik. Hiervoor hoeft u niet direct een nieuwe product te kopen, maar kunt eenvoudig het kapotte onderdeel vervangen voor een nieuwe. Tevens kunt u met behulp van de Carbontec accessoires van Unger eenvoudig diverse Unger producten zoals de watergeleidende steelsystemen en borstels naar uw hand zetten. Zo bieden de Hiflo adapters de mogelijkheid om diverse accessoires zoals stelen, slangen en borstels te verbinden aan de watergeleidende Hiflo systemen. Daarnaast zorgen kwalitatief hoogwaardige Carbontec O-ringen ervoor dat diverse onderdelen en accessoires perfect op elkaar aansluiten, waardoor de kans op lekkage wordt geminimaliseerd. Naast de Unger CarbonTec heeft Carel Lurvink ook andere glazenwassersmaterialen, waaronder ook Hiflo nLite en Hiflo Advanced.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren