Filters

Mop- en zwabberframes

35 producten

Bent u op zoek naar hoogwaardige mop- en zwabberframes voor een efficiënte en grondige schoonmaak? Bij Carel Lurvink bieden we een uitgebreid assortiment frames van topmerken zoals CaluTTS, Vileda, Unger en Taski. Onze frames zijn ontworpen voor duurzaamheid en gebruiksgemak, waardoor ze perfect zijn voor zowel professioneel als dagelijks gebruik. Met deze mop- en zwabberframes kunt u moeiteloos en effectief schoonmaken, terwijl u verzekerd bent van een lange levensduur van uw schoonmaakmateriaal. Vertrouw op de kwaliteit en expertise van Carel Lurvink voor al uw schoonmaakbehoeften.

CALU TTS kunststof zwabberframe 40cm
CALU TTS kunststof zwabberframe 40cm
40 cm
60 cm
80 cm
100 cm
CALU TTS metalen zwabberframe 110cm
110 cm
120 cm
130 cm
160 cm

Het gemak van mop- en zwabberframes

Een makkelijke en efficiënte manier om een vloer schoon te maken is met een dweil, mop of zwabber. Om een vloer efficiënt en gemakkelijk schoon te maken heeft u naast een dweil, mop of zwabber ook een frame nodig. Bij Carel Lurvink vindt u een uitgebreid assortiment frames voor dweilen, moppen of zwabbers; het maakt niet uit of u een zwabberframe zoekt voor de professionele schoonmaak of voor particulier gebruik.

Een frame vermijdt niet alleen rugpijn maar maakt het schoonmaken ook nog eens hygiënischer doordat u niet steeds de vieze zwabber met uw handen moet aanraken. Schoonmaken met een zwabber is redelijk eenvoudig maar vergt wel enige inspanning. Zorg daarom dat u ook een bijpassende steel bij de zwabberframe gebruikt. De lengte van de steel is erg belangrijk en verschilt per persoon. U kunt daarom ook ervoor kiezen een verstelbare aan te schaffen. Zo kunt u de lengte van de steel aan de taak aanpassen. Zorg er ook voor dat u na gebruik niet vergeet ook de zwabberframe te reinigen. Dit wordt vaak vergeten maar niet alleen de mop of zwabber zelf maar ook de het frame wordt vies tijdens een schoonmaakklus. Een mop of zwabber in combinatie met een frame en steel is een erg goede oplossing voor het schoonmaken van niet al te grote oppervlakken. Echter als u regelmatig grote oppervlakten moet schoonmaken, raden wij aan een schrobzuigmachine te overwegen. Een schrobzuigmachine is een behoorlijke investering. Daarvoor in de plaats worden rugklachten vermeden en wordt de vloer een stuk sneller en eenvoudiger schoongemaakt.

CALU TTS

Het merk CALU TTS bestaat uit een uitgebreid assortiment schoonmaak artikelen. Voor het reinigen van de vloer heeft het merk keuze uit verschillende moppen en mopframes. Deze moppen en mopframes zijn verdeeld onder verschillende systemen elk met unieke eigenschappen. Kies voor gebruik van een mop hierbij ook het bijpasende systeem mopframe. CALU TTS kent de volgende systemen:

Uni Systeem
Uni is een universeel systeem ontwikkeld om het reinigen van oppervlakken te vergemakkelijken en maximale hygiëne te garanderen. Het systeem is gebruiksvriendelijk en vergt geen training voor gebruik. Het gemakkelijk te openen systeem van het frame maakt een snelle installatie van het gereedschap mogelijk. De vuile dweil kan worden losgemaakt zonder enig handcontact met vuil. Vlakmop is snel op het frame te bevestigen: plaats het frame gewoon op de grond en druk het aan. Uni System stelt u in staat om de noodzaak van verschillende frames voor verschillende reinigingsmethoden te verminderen :
het is mogelijk om hetzelfde frame te gebruiken met zowel inweeksystemen als het hele assortiment CALU TTS-wringers.

Trilogy systeem
Trilogy is een innovatief system waarbij het frame omkeerbaar is en het hierdoor mogelijk maakt om de helft van de benodigde moppen te gebruiken. Trilogy heeft twee vlakke parallelle zijden die aan bieden kanten gebruikt kunnen worden. Ergonomie wordt geboden door het  open-/sluitsysteem  van het frame via het  pedaal , terwijl de fitting in het midden van het frame een gelijkmatige druk op het hele oppervlak mogelijk maakt. Trilogy is ontworpen om te worden gebruikt met Tri-vlakmoppen. Tri-vlakmoppen zijn dubbelzijdige ultramicrovezel moppen van CALU TTS.

Strap tape systeem
Strap tape is een lichtgewicht systeem ideaal voor zowel afstoffen, droog of vochtig gebruik. Doordat het een lichtgewicht systeem is vermindert het de last op de schoonmaker. Moppen worden bevestigd door middel van een bandsysteem en zijn hiermee gemakkelijk uitwisselbaar. Het strap tape systeem heeft een functioneel design en is bestand tegen veelvuldig gebruik. Hiermee wordt een lange levensduur gegarandeerd van het product.

Wet systeem
Het wet systeem is de beste oplossing voor een professionele en efficiënte reiniging van vloeren, wanden en plafonds. Bij gebruik van het Wet System blijven de moppen bij het spoelen en persen aan het frame hangen, bukken is niet meer nodig en elk contact met vuil en chemische oplossingen wordt vermeden. Met Wet System werkt u sneller, ergonomische en efficiënter in vergelijking met traditionele systemen


Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.