Filters

Vloeibare handzeep

42 producten

Voordelen vloeibare handzeep

De vloeibare handzeep is in de laatste jaren aanzienlijk in populariteit gestegen. Vooral in openbare ruimtes zoals in openbare toiletten, restaurants, vliegvelden en winkelcentra wordt de voorkeur gegeven aan vloeibare handzeep ten opzichte van vaste handzeep. In openbare ruimtes wordt namelijk vaak niet netjes omgegaan met vaste handzeep. Vaak wordt de zeep gewoon in een plasje water laten liggen waardoor de zeep erg snel op gaat. Erg zonde dus. Vloeibare handzeep lost dit probleem op doordat er meestal gebruik wordt gemaakt van een zeepdispenser. Met een pompje komt de juiste hoeveelheid zeep direct op de hand terecht.

Een tweede voordeel is dat vloeibare handzeep aanzienlijk hygienischer is. Er blijven namelijk geen viezigheden aan plakken. Ook groeien er minder snel bacteriën en andere micro-organismen in vloeibare zeep. Dit komt doordat bacteriën goed kunnen groeien in een vochtige omgeving die bijvoorbeeld ontstaat doordat vaste zeep in een plasje water blijft liggen.

Grote hoeveelheden & navulbare vloeibare zepen

Zijn dit belangrijke punten voor u en zoekt u vloeibare handzeep? Dan bent u bij Carel Lurvink op de juiste plaats. Wij bieden een uitgebreid assortimenten vloeibare handzeep van onze eigen Premium A+ merken CaluCare en andere toonaangevende merken zoals Deb StokoDiversey, Dove, Kimberly Clark, Kleenex, Soft Care, Tork, Vendor en nog vele andere uitstekende merken. Doordat vloeibare handzeep uiteraard minder zuinig is dan vaste handzeep gaat vloeibare handzeep ook een stuk sneller op. Daarom bieden wij handzeep in verpakking tot zelfs 5 liter. Heeft u niet zulke grote hoeveelheden nodig? Uiteraard vindt u bij ons ook kleinere verpakkingen. De meeste zepen in ons assortiment zijn bestemd voor het navullen van verschillende zeepdispensers. Bent u op zoek naar een goede zeepdispenser? Neem dan hier een kijkje.

Vloeibare zepen met verschillende eigenschappen

Desinfecterende zepen

Erg veel infecties worden via de handen overgedragen. Door het gebruik van desinfecterende zeep kan overdracht en besmetting voorkomen worden. Desinfecterende zeep maakt 99,9% van de bacteriën onschadelijk. Vooral in de gezondheidszorg, voedingsindustrie, laboratoria en in de landbouw zijn desinfecterende zepen cruciaal.

Ongeparfumeerde vloeibare handzepen

In de voedingsindustrie bijvoorbeeld is het belangrijk dat de zeep niet alleen desinfecterend werkt maar ook ongeparfumeerd is. Veel mensen hebben namelijk allergieën tegen bepaalde geurstoffen.
Uiteraard bieden wij ook geparfumeerde handzepen. Zo vind u in ons assortiment zeep die bijvoorbeeld ruikt naar bloemen, citroen of rozen. Ook kunt u kiezen welke kleur u de zeep wilt hebben.

Ecologische vloeibare handzeep

Carel Lurvink vindt duurzaamheid erg belangrijk. Daarom bieden wij ook vloeibare handzepen met MVO keur. In ons assortiment vindt u handzeep met de volgende MVO keuren: Biodegradable, EcoflowerNordic SWAN, Plant Based en Renewable Resources.


Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.