Filters

Voedingsindustrie

40 producten

Best verkocht
CaluGuard Basic overall met capuchon wit maat L
CaluGuard Basic overall met capuchon wit maat L
CaluGuard Basic overall met capuchon wit maat L
Wit
Blauw
Rood
Groen
L
XL
2XL
3XL
5XL

Beroepskleding voor de voedingsindustrie bij Carel Lurvink

In de voedingsindustrie is hygiëne en veiligheid van het hoogste belang. Onze selectie beroepskleding is speciaal ontworpen om aan de strenge eisen van deze sector te voldoen. Van voedselverwerking tot keukenwerk, onze kleding biedt comfort, bescherming en voldoet aan de normen.

Voordelen van Food beroepskleding

Beroepskleding voor de voedingsindustrie, bekend als "food kleding", verschilt aanzienlijk van gewone werkkleding vanwege strikte hygiënische en veiligheidsnormen. Food kleding is ontworpen om voedselverontreiniging te voorkomen, met nadruk op hygiëne, voedselveiligheid en bescherming tegen verontreinigingen. Lichtere kleuren, hittebestendigheid, chemische bestendigheid en comfort worden in overweging genomen, en deze kleding voldoet vaak aan specifieke normen zoals HACCP. Het is afgestemd op de unieke eisen van de voedingsindustrie om de kwaliteit van voedselproductie en -bereiding te waarborgen.

Diverse opties voor uw team

Of het nu gaat om kokskleding, voedselverwerkingsuniformen of beschermende schorten, ons assortiment biedt diverse opties voor elke functie in de voedingsindustrie. Met merken waaronder ons eigen premium A+ merk CaluGuard en merken zoals Orcon, Dolfing en Sika bent u verzekerd van kwaliteit en conformiteit. Bij Carel Lurvink begrijpen we de unieke behoeften van de voedingsindustrie en bieden we beroepskleding die de hoogste normen van hygiëne en veiligheid waarborgt. Investeer in kwaliteit en vertrouw op ons voor uw beroepskledingbehoeften in de voedingsindustrie.

Meer informatie

Onze experts staan klaar om u te adviseren. Neem contact met ons op via [email protected] of bel 053 - 434 43 43.