Filters

Schoppen en scheppen

18 producten

Bij Carel Lurvink vindt u een uitgebreid assortiment schoppen en scheppen van het gerenommeerde merk Vikan. Deze hoogwaardige hulpmiddelen zijn ontworpen voor zowel professioneel gebruik als voor thuis, en zijn ideaal voor het efficiënt opruimen en verplaatsen van vuil, afval en andere materialen. Onze schoppen en scheppen bieden duurzaamheid en gebruiksgemak, zodat u altijd verzekerd bent van een betrouwbare prestatie. Vertrouw op de kwaliteit en expertise van Carel Lurvink en ontdek het verschil in uw schoonmaakroutine met de betrouwbare producten van Vikan.

Schoppen en scheppen bij Carel Lurvink

Schoppen en scheppen zijn veelgebruikte hulpmiddelen wanneer men snel vuil of afval wil opruimen. Carel Lurvink biedt een zeer uitgebreid assortiment. Van de kleinere handschep tot een grote stevige schop.

Ontdek de schoppen en scheppen van Vikan

Uiteraard is de hoogwaardige collectie “Vikan scheppen en schoppen” opgenomen in dit assortiment. Multifunctionele en zeer praktische gereedschappen, die dankzij een ruime kleurkeuze aansluiten bij een eventueel toegepaste kleurcodering op de werkvloer. De kleurcodering wordt onder andere veel toepast binnen de voedselindustrie, waar kruisbesmetting voorkomen dient te worden en bedrijven aan de HACCP-regelgeving willen voldoen. De scheppen en schoppen van Vikan zijn uiteraard goed te bevestigen op een schaduwbord, ook wel shadowboard genoemd. De afwezigheid van naden verhoogt de hygiëne-standaard.

Prachtisch in veel situaties

Een schop of schep is een veelzijdig gereedschap dat in verschillende situaties van pas kan komen. In de tuin is het handig voor het graven van plantgaten, het omzetten van de grond en het verplaatsen van aarde en compost. Tijdens de wintermaanden kun je een sneeuwschuiver of andere soorten schoppen gebruiken om sneeuw te ruimen van opritten en trottoirs. Daarnaast is een schop onmisbaar bij bouwwerkzaamheden, waarbij je grond verzet voor verschillende projecten en terreinen egaliseert.Een schop of schep is een essentieel gereedschap voor iedereen die praktisch werk verricht, zowel in de tuin als bij algemene bouwklussen en sneeuwruimingen.

Carel Lurvink biedt opties

Ons assortiment omvat diverse maatvoeringen. Van de kleinere handschep tot exemplaren waarmee in één keer twee liter afval opgeruimd kan worden. Ook een detecteerbare handschep of -schop behoort tot de mogelijkheden. Ideaal wanneer men wil voorkomen dat het gereedschap op ongewenste plaatsen terecht komt. De scheppen in de collectie bieden de optie van een D-greep aan, evenals verschillende steellengtes. De uitlekschep die gebruikt kan worden bij nat afval, complementeert de collectie. De Vikan scheppen en schoppen worden, zoals eerder is aangegeven, veel gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie. Mede doordat aanvullende accessoires beschikbaar zijn, zoals ophangsystemen en schaduwborden. Schaduwborden zorgen ervoor dat alle gereedschappen een vaste plek hebben. Dat voorkomt dat het personeel onnodig lang naar hun materiaal moet zoeken. En worden ze gebruikt in combinatie met een kleurcodering, dan voorkomt het kruisbesmetting. De toepassing van schaduwborden op de werkvloer, passen uitstekend bij de 5S-methode.

Schop of schep bestellen?

Wij staan klaar om u te helpen met het vinden van de juiste schop of schep voor u en uw situatie. Meer informatie? neem contact op met één van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.