Voetveegborstels en walzen

2 producten

Voetveegborstels en walzen bestellen?

Met een voetveegborstel houdt u vuil en viezigheden buiten de deur. Ideaal voor het reinigen van uw schoenen na een modderige wandeling in het bos, na het hardlopen of voetballen of nadat u in de tuin gewerkt heeft. Een voetveegborstel verwijderd namelijk niet alleen de onderzijde van uw schoenen maar ook de zijkant. Modder of zand blijft namelijk meestal ook aan de zijkant van uw schoenen, klompen of laarzen plakken en wordt door gewone borstelmatten niet verwijderd.

Soorten voetveegborstels

Er zijn heel wat verschillende modellen voetveegborstels. De meeste voetveegborstels, zoals de Vikan voetveegborstel, bestaan uit 3 bezemborstels: één die de onderkant schoonmaakt en twee aan de zijkant. Belangrijk hierbij is dat de voetveegborstel voorzien is van antislip aan de onderkant zodat hij stevig op de grond blijft staan tijdens het gebruik. Afhankelijk van het model is het ook mogelijk versleten borstels te vervangen zodat het vuil weer zo goed mogelijk verwijderd wordt.

Borstelwals

Een alternatief is een voetveegframe met borstelwals. Dit is een ronde borstel die zelf niet draait en vooral gebruikt wordt om bijvoorbeeld voetbal- of hockeyschoenen schoon te maken. Het nadeel van een voetveegframe met borstelwals is dat het vuil vaak omhoog spettert tijdens het reinigen van de schoenen en de zijkanten van de schoenen slechter schoongemaakt worden. het voordeel is dat de borstelwals eenvoudig vervangen kan worden als hij versleten is.

Voetveegborstels bestellen?

Ook voor andere entreematten kunt u terecht bij Carel Lurvink. Zo treft u in ons assortiment schoonloopmatten, rubbermatten of borstelmatten. Toch meer informatie nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren