Filters

Stelen en benodigdheden

27 producten

Stelen en benodigdheden bestellen?

Een steel is een cruciaal onderdeel van gereedschappen en huishoudelijke apparatuur, en de keuze van het juiste type steel kan de werkzaamheden aanzienlijk beïnvloeden. De geschiktheid van een steel hangt sterk af van zowel de aard van de uit te voeren werkzaamheden als de lichaamslengte van de gebruiker.

Bijvoorbeeld, voor taken die precisie en stabiliteit vereisen, zoals schilderen of schroeven vastdraaien, kan een kortere steel de voorkeur hebben omdat deze meer controle biedt. Aan de andere kant kunnen langere stelen handig zijn bij werkzaamheden die een groter bereik vereisen, zoals het snoeien van hoge takken in de tuin.

De lichaamslengte van de gebruiker is eveneens van groot belang. Een steel die te lang is voor een kortere persoon kan leiden tot ongemak, vermoeidheid en verminderde controle over het gereedschap. Omgekeerd kan een te korte steel voor een lange persoon leiden tot bukken en een verkeerde houding, wat weer kan leiden tot lichamelijke klachten op de lange termijn.

Van bezemsteel naar telescoopsteel

Een telescoopsteel biedt aanzienlijke ergonomische voordelen in vergelijking met een traditionele steel. Door op schouderhoogte te werken, minimaliseert u de belasting van uw rug en nek, waardoor u langer kunt werken zonder vermoeid te raken of het risico op blessures te vergroten. Dit ergonomische comfort draagt bij aan een efficiëntere werkroutine en verhoogt de algehele productiviteit.

Een ander belangrijk voordeel is het gemak. U hoeft niet voortdurend van positie te veranderen, ladders op te zetten of meubels te verplaatsen om bij moeilijk bereikbare plekken te komen. Hierdoor kunt u uw taken sneller en zonder veel omslachtige stappen uitvoeren. Een telescopsteel kan worden ingetrokken om zo minder ruimte in te nemen in opslagplaatsen of tassen.

Ons aanbod Vikan stelen

Het aanbod stelen van Carel Lurvink bestaat vooral uit Vikan producten. Binnen het aanbod is er veel keuze uit verschillende materialen en zijn er verschillende opties aanwezig. Zo zijn er stelen gevaardigd uit: aluminiumRVS en polypropyleen. Hiernaast zijn er ook stelen te vinden met waterdoorvoer of telescoopfunctie. Natuurlijk is de traditionele houten bezemsteel ook beschikbaar in de diameters: 24 mm en 28 mm.

Ophangsystemen

Voor het opbergen van uw schoonmaakgereedschap biedt Carel Lurvink speciale ophangsystemen. Een ophangsysteem beschikt over ophangklemmen waarin stelen opgehangen kunnen worden. Let op hierbij op de dikte van de steel want niet alle stelen passen in alle klemmen. Met een ophangsysteem kunt u dus eenvoudig en geordend uw schoonmaakgereedschap opbergen. Ook raden wij het gebruik van schaduwborden aan om zo georganiseerd en hygienisch te werk te gaan.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.