Filters

Opbergsystemen

20 producten

CaluPaint 32ltr mengemmer
Deksel tbv pot 800cc GL-serie
Wit
Geel
800 ml
1 liter
1,8 liter
2,5 liter
3 liter
10 liter
20 liter
31,7 liter
Emmer 10ltr wit GL
Wit
10 liter
2,5 liter
5 liter
9,2 liter
12,8 liter
20 liter
Speciekuip 45ltr zwart
Zwart
45 liter
65 liter
90 liter

Ontdek de Beste Opbergsystemen bij Carel Lurvink

Bij Carel Lurvink begrijpen we het belang van orde en netheid in elke professionele omgeving. Onze selectie van opbergsystemen is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de behoeften van elke schoonmaakprofessional. Of u nu op zoek bent naar praktische oplossingen voor uw schoonmaakartikelen of efficiënte manieren om uw schoonmaakgereedschap op te bergen, bij Carel Lurvink vindt u gegarandeerd wat u nodig heeft.

Waarom kiezen voor onze opbergsystemen?

- Veelzijdigheid: Onze opbergsystemen zijn ontworpen om een breed scala aan schoonmaakbenodigdheden en -gereedschappen te accommoderen, van doeken en sponzen tot bezems en mops.
- Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, garanderen onze opbergsystemen een lange levensduur, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.
- Ruimte-efficiëntie: Maximaliseer de ruimte in uw werkgebied met onze slim ontworpen opbergsystemen. Ze helpen u niet alleen alles netjes te houden, maar zorgen ook voor een gemakkelijke toegang tot uw schoonmaakartikelen wanneer u ze het meest nodig heeft.

Van emmers met deksels tot afsluitbare opbergboxen, ons assortiment biedt de perfecte oplossing voor elke uitdaging op het gebied van opbergen. Onze producten zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch ontworpen om naadloos in uw werkruimte te integreren.

Met de juiste opbergsystemen wordt het organiseren van uw schoonmaakroutines een fluitje van een cent. Ontdek hoe onze producten u kunnen helpen de efficiëntie te verhogen en tijd te besparen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is - het leveren van een uitmuntende schoonmaakservice.

Opbergsystemen bestellen?

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van onze opbergsystemen? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.